| achilleskingg a întrebat:

Am urmatorul pc [url]http://www.myria.ro/produs-69[/url], am dat 13 mil pe el si nu sunt cel mai priceput la pc,dar stiu multe lucruri.dar nu stiu ce windows sa bag pe el, ca am windows7 pe 32 bit si nu imi place, iar placa video arata 128 bit, ce sa fac? va rog sfaturi

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Ok, ca si idee. Cand mai ai si tu, si altii dubii de astea ciudate, gen am placa video pe 128 bit si windows-ul nu are decat 32 sau 64 bit, e clar ca ceva nu e bine. Apoi te mai uiti si la alte placi video, si o sa vezi, placi video cu 192, 256, 384, 320, 480,512 etc biti. Si atunci poti realiza foarte usor ca ceva nu e bine, ca mai bine nu spui, c baie o tampenie. aia 32/64 bit de la windows au treaba cu procesorul. Procesorul tau suprota 64 bit. De asemenea, pentr 64 bit ai nevoie de 4+gb ram. Tu acum ai fux cum e mai prost. Ai windows pe 32 bit, si practic ai platiti 3ggb ram ca sa nu ii folosesti. Asa ca daca vrei sa pui alt windows, pune unul pe 64 bit.

1 răspuns:
| Danzell a răspuns:

Nu inteleg ce vrei. nu exista windows pe 128 de biti.
diferenta dintre windowsurile pe 32 bit si 64 bit nu sunt la nivel vizual, ci la modul cum proceseaza datele. insa ai nevoie de mai multa putere de procesare.
daca nu iti merge 32 bit calumea iti garantez ca 64 nu o sa iti mearga mai bine.
acei 128 bit reprezinta latimea de banda, practic cam atatia biti pot fi procesati la un moment dat. si asta tine doar de partea de video.
nu e vorba de incompatibilitate.

poti sa incerci o reformatare completa a hdd-ului, sau defragmentare,
si mai ales sa il cureti de praf, si sa te asiguri ca fluxul de aer pentru racire nu e blocat. gen sa nu il pui fix in perete, sau langa o sursa de incalzire.