Hey! scoate-i toate tastele cu un vf de foarfeca dar ai grija sa nu se rupa si stergele cu o carpa curata si lasale sa se uste sau da cu feonu printre ele da precis a mai ramas pepsi intre ele deci mai bine scoti butoanele si dai cu carpa printre sa absorbe sucu.
Laso sa se usuce nu va patii nimic in caz de nu ai varsat prea mult si ai tinuto prea mult in functiune eu am varsat pe a mea foarte multe
si nu are nimic Sper ca am fost de ajutor cya
Poti sa o desfaci ca sa o cureti inuntru. scoti tot ce are in ea si cureti cu o carpa.
daca nu merge nici dupa ce o pui inapoi poti sa cumperi alta...
Ii scoti usor butoanele si o curati cu putin spirt, dar finut sa nu distrugi ceva apoi o pui putin la soare sa se usuce si e ok.
Da, ori folosesti virtual keyboard,
start>all programs > accesories > accesibility >
on-screen keyboard
ori scoti tastele cu ceva ascutit si stergi tastele si printre ele, pe tastatura, le lasi sa se usuce, si vezi daca merg dupa-aia, intre timp scrii cu virtual keyboard
Si daca nici atunci nu mergee...
Te duci la magazin si iti iei una noua ca nu e scumpa, in jur de 30 lei [ cea mai ieftina, eu mi-am luat asa de la LG la 30 lei si o am de cativa ani si e intacta ]. Deci vezi cum faci si nu mai bea pepsi deasupra tastaturii
Buna!
{une-o la uscat cam o ora [nu in soare! ] apoi scoatei butoanele si sterge-o cu o carpitza mai moale si cu foarte putin spirt pe ea [ putin de tot]. O mai lasi cateva minute, apoi trebuie sa mearga.
daca nu, alta noua sau cea din computer, asa cum a zis si Gabrielă.
Ar trebui sa o pui pe calorifer. Daca o vei lasa acolo pana maine dimineata ea se va usca. Daca tot nu va merge nici atunci, trebuie sa cumperi una noua... Crede-ma, si eu am patit asta...
Fefy sti ce trebuie sa faci sa o desfaci si so stergi inauntru cu putin spirt si dupa so lasi unpic la zvantat si dupa o faci la loc si o sa iti mearga sper ca tam fost de ajutor?
Fefy eu ti-as recomanda sa-i dai un restart si dup sa incerci si sa vezi daca iti merge iar daca nu-ti merge scoti toate butoanele si le stergi cu o crpa foarte uscata si dupa aia o sa-ti mearga.