| FeFy` a întrebat:

Am varsat pepsi pe tastatura si nu imi mai merg e. ce sa fac ? dau funda ...acum eu folosesc tastatura de la go ogle

11 răspunsuri:
| Sოﺁℓε a răspuns:

Hey! scoate-i toate tastele cu un vf de foarfeca dar ai grija sa nu se rupa si stergele cu o carpa curata si lasale sa se uste sau da cu feonu printre ele da precis a mai ramas pepsi intre ele deci mai bine scoti butoanele si dai cu carpa printre sa absorbe sucu.

Răspuns utilizator avertizat
| boggy a răspuns:

Laso sa se usuce nu va patii nimic happy in caz de nu ai varsat prea mult si ai tinuto prea mult in functiune eu am varsat pe a mea foarte multe laughing si nu are nimic Sper ca am fost de ajutor cya

| piktor a răspuns:

Poti sa o desfaci ca sa o cureti inuntru. scoti tot ce are in ea si cureti cu o carpa.
daca nu merge nici dupa ce o pui inapoi poti sa cumperi alta...

Janina
| Janina a răspuns:

Ii scoti usor butoanele si o curati cu putin spirt, dar finut sa nu distrugi ceva apoi o pui putin la soare sa se usuce si e ok.

| traficanta a răspuns:

Da, ori folosesti virtual keyboard,

start>all programs > accesories > accesibility >
on-screen keyboard

ori scoti tastele cu ceva ascutit si stergi tastele si printre ele, pe tastatura, le lasi sa se usuce, si vezi daca merg dupa-aia, intre timp scrii cu virtual keyboardlaughing

Si daca nici atunci nu mergee...

Te duci la magazin si iti iei una noua ca nu e scumpa, in jur de 30 lei [ cea mai ieftina, eu mi-am luat asa de la LG la 30 lei si o am de cativa ani si e intactabig grin ]. Deci vezi cum faci si nu mai bea pepsi deasupra tastaturiilaughing

| คиค a răspuns:

Buna!

{une-o la uscat cam o ora [nu in soare! ] apoi scoatei butoanele si sterge-o cu o carpitza mai moale si cu foarte putin spirt pe ea [ putin de tot]. O mai lasi cateva minute, apoi trebuie sa mearga.

daca nu, alta noua sau cea din computer, asa cum a zis si Gabrielă.

| Randy Orton a răspuns:

Ar trebui sa o pui pe calorifer. Daca o vei lasa acolo pana maine dimineata ea se va usca. Daca tot nu va merge nici atunci, trebuie sa cumperi una noua... Crede-ma, si eu am patit asta...

| oana1 a răspuns:

Fefy sti ce trebuie sa faci sa o desfaci si so stergi inauntru cu putin spirt si dupa so lasi unpic la zvantat si dupa o faci la loc si o sa iti mearga sper ca tam fost de ajutor?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E simplu iti cumperi alta tastatura, daca ai varsat un lichid pe tastatura si nu mai merge inseamna ca s-a scurtcircuitat(s-a ars)

| andreutza_3497 a răspuns:

Fefy eu ti-as recomanda sa-i dai un restart si dup sa incerci si sa vezi daca iti merge iar daca nu-ti merge scoti toate butoanele si le stergi cu o crpa foarte uscata si dupa aia o sa-ti mearga.