anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut in service de multe ori persoane care veneau cu tigari electronice. Lasand ce scrie pe net. Acele tigari chiar au gustul unora normale? Afecteaza plamanii (Am ceva probleme de la atata tutun) si ce model imi recomandati sa achizitionez tinand cont ca fumez in medie un pachet la 2 zile (In ultimul timp de cand am probleme cu plamanii), tigarile fiind Malboro Rosu lung bine inteles. Ce imi recomandati si ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| NotoriusBIG a răspuns:

DSE901 a fost tigarea electrinoca pe care am gustat-o.E in jur de 140-150 de lei.Intradevar,au gust bun ca alea normale, scot abur in loc de fum ca sa para tot cat mai realist, se incarca prin usb sau intr-un adaptor de usb pentru priza si tine incarcata in jur de 250 de inhalari.(e mai lung ca un marl_b0r0 rosu lung).
P.S. Nu dauneaza corpului!

6 răspunsuri:
| xt9000 a răspuns:

Da.si unchiul meu are, si au scos din fum tot ce e daunator corpului.mai bine lasate de fumat ca este o pierdere de bani si iti consuma sanatatea.nu cu tigari dinacestia ci cu un medicament ca tata asa s-a lasat si fuma 1 pachet pe zi

| NotoriusBIG a răspuns:

Parerea mea, te-ar "satisface"!

| FurtunaDiesel a răspuns:

M-am lasat 3 saptamani si doar saracii aia din service stiu ce pateau. In fiecare zi eram nervos si tipam si faceam ca toti dracii pana a venit unu la mine,, sefu ce aveti cu noi ca ne tineti in sfarcul biciului ce am facut" si cand le-am povestit ca m-am lasat de fumat tocmai eu s-a inchinat, s-a uitat la mine, s-a mai inchinat o-data a zis ca fac misto de el si s-a intors la munca laughing nimeni nu m-a crezut pana in ziua de astazi, dar in cele din urma nu am mai rezistat si m-am apucat iar dupa 3 saptamani. Nu prea mai merge dezvatat un magar batran de la obiceiurile lui. Am fost si la un medic la consiliere anti tabac si dupa 2 luni s-a apucat medicul de fumat laughing si nu glumesc dar era un prieten medicul cu care am iesit atat de des in timpul tratamentului incar s-a apucat si el de fumat laughing asa ca nu merge. Ma intereseaza strict de la cei care au incercat ce gust au comparativ cu cele originale si ce model sa cumpar (Ceva concret).

Deci ce parere ai merita sa cumpar asa ceva in loc de tigari normale? Atomizorul ala cat tine?

Deci un raspuns? M-ar satisface o asemenea tigara electronica dupa parerea voastra sau mai bine raman la cele clasice?

| Predescu_Elena_1988 a răspuns:

Incearca lichide originale! incearca Ovale de aici : www.e-fumat.ro
sunt atestate in UE!