| flory96 a întrebat:

Am vazut multe site'uri in care imi explica cum sa salvez dupa ce am realizat un film movie maker...il am cand deschid programul.iar cand trebuie sa ii dau 'save to my computer'.mi se inchide tot.iar daca intru iar in program imi ramane acolo..si nu mi se salveaza nicaieri..se pot sa fac...va rog ajutati-ma imi trebuie urgent

3 răspunsuri:
| BadResonance a răspuns:

Daca ai windows movie maker urmeaza pasi urmatori:
1.Fa filmul cum il vrei tu bla bla bla...
2.Asigurate ca este asa cum il vrei tu.
3.Da pe "Save to my computer".
4. Apoi alege fisierul My videos(care il ai, acolo iti da variante asigurate ca il ai) si da NEXT.
5. Apoi din nou NEXT.
6. Apoi asteapta sa se incarce(daca filmul este scurt se va incarca foarte repede iar daca este mai lung se va incarca mai greu).
7.Si la final dupa ce s-a incarcat acolo cred ca iti va arata daca vrei sa ruleze filmul dupa ce apesi FINISH.
SUCCES! SI MULTA BAFTA! Sper ca ti-am fost de folos.

| becouse a răspuns:

Ok deci dai save to my computer. dupa next next i-ti alegi folderul unde vre-i sa-l salvezi..astepti sa se salveze ..knd inchizi iti zice iar daca vrei sa salvezi..salvezi..dupa te duci in folderul unde ai salvat si iti deschizi programul normal big grin

| K0sti a răspuns:

Uite aici poza: http://i.imgur.com/xQ4Qg.jpg

Vedeti pe undeva "Save to my computer"? Ii dai salvare film, te intreaba in ce format, alegi ecran de inalta definitie, adica HD, dupa care o sa te intrebe unde sa-l salveze. Ii dai calea si asta e tot.