| ffffaraetsadt a întrebat:

Am vazut un psp go pe acest site http://www.okazii.ro/......dabil.html credeti ca e de incredere, pentru ca nu da garantie si nici nu spune de unde il are?

Răspuns Câştigător
| ovidiuionita a răspuns:

Salut.
Siteul Okazii.ro are un sistem de calificative sa-ti poti da seama daca un utilizator este de incredere sau nu.
In urma fiecarei licitatii la care participa un utilizator, celalalt utilizator, cu care a efectuat tranzactia, trebuie sa-i dea un calificativ, din cele 3 permise Pozitiv, Neutru si Negativ (cele neutre si negative se scad din cele pozitive).
Utilizatorul care vinde acel PSP are 72 de stele. 77 Calificative pozitive, 4 neutre si 1 negativ.
Eu sunt de parere ca este de incredere.
Daca te afli in aceeas localitate cu dansul, te sfatuiesc sa te intalnesti cu dansul fata-n fata, daca nu, sa desfaci coletul inainte de a-l achita.

6 răspunsuri:
| Ryuzaki a răspuns:

E de inceredere... are 77 de calificative pozitive, deci...
Am cumparat si vandut o gramada de lucruri pe okazii si n-am luat teapa niciodata.Mai uite-te la calificative si citeste ce au scris ceilalti despre vanzator.

| vader a răspuns:

Vanzatorul este de incredere - vezi calificativele lui si comentariile celor cu care a facut tranzactii, probabil cu garantie ar costa mai mult. Si vezi ca are mai multe de vanzare nu doar unul singur.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Apache
| Apache a răspuns:

Da e ...si eu cumpar de pe okazii!

| Pettricaaa a răspuns:

Tinand cont de numarul de calificative pozitive pe care le are utilizatorul, eu cred ca e de incredere.Te sfatuiesc totusi sa-i vorbesti intai pe forum cu vanzatorul.