Salut.
Siteul Okazii.ro are un sistem de calificative sa-ti poti da seama daca un utilizator este de incredere sau nu.
In urma fiecarei licitatii la care participa un utilizator, celalalt utilizator, cu care a efectuat tranzactia, trebuie sa-i dea un calificativ, din cele 3 permise Pozitiv, Neutru si Negativ (cele neutre si negative se scad din cele pozitive).
Utilizatorul care vinde acel PSP are 72 de stele. 77 Calificative pozitive, 4 neutre si 1 negativ.
Eu sunt de parere ca este de incredere.
Daca te afli in aceeas localitate cu dansul, te sfatuiesc sa te intalnesti cu dansul fata-n fata, daca nu, sa desfaci coletul inainte de a-l achita.
E de inceredere... are 77 de calificative pozitive, deci...
Am cumparat si vandut o gramada de lucruri pe okazii si n-am luat teapa niciodata.Mai uite-te la calificative si citeste ce au scris ceilalti despre vanzator.
Vanzatorul este de incredere - vezi calificativele lui si comentariile celor cu care a facut tranzactii, probabil cu garantie ar costa mai mult. Si vezi ca are mai multe de vanzare nu doar unul singur.
Tinand cont de numarul de calificative pozitive pe care le are utilizatorul, eu cred ca e de incredere.Te sfatuiesc totusi sa-i vorbesti intai pe forum cu vanzatorul.