| BlueBird a întrebat:

Am vreo 2 zile de cand pe messenger nu imi apare ce scriu. adica atunci cand vb cu cineva nu imi apare ce scriu sau ce scrie cealalta persoana. Imi puteti spune de ce si cum repar asta? ( scuze de categorie )

6 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

NU VAD SCRISUL PE MESSENGER
Se deschide in stanga jos la start run-ul in care se va scrie regedit apoi se da enter ,se va afisa o fereastra de editare a registrilor din windows ( foarte mare atentie aici ) vei parcurge intocmai acesti pasi ,se da click pe
HKEY_CURRENT_USER ,dupa care Software ,dupa care Microsoft ,dupa care Windows ,dupa care CurrentVersion ,dupa care Internet Settings ,dupa care se va sterge folderul Zones cu click dreapta pe el si delete
Se inchide regedit si fara sa dai restart la PC,sau sa instalezi/dezinstalezi ceva deschizi yahoo messenger si totul revine la normal...enjoy it.

| RaduHD a răspuns:

Deci intri in start si dai la run! In run scrii: "regedit" fara " Iti apare o fereastra si acolo dai : HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft\ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings \ Zones
Si stergi folderul Zones(Ai grija sa nu stergi altceva, dai clikc dreapta si dai delete la folderul Zones)
Apropo : Ai grija ca messu sa fie inchis in timp ce stergi fiserul.
Daca tot nu-ti merge dupa asta, dai restart la PC.
Funda!? Imi dai si mie idul tau de mess!?

| adyzone a răspuns:

Verifica mufa la tastatura! sigur de acolo e!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa cum iti exsplica radu hd ca asa mi l-am reparat si eu

| Ionut_4823 a răspuns:

Iti reinstalezi windows'ul

cel putin eu asa am reusit

ca acum 3 sapt. am avut si eu problema asta

am instalat alt mess dar degeaba...

imi dai funditabig grin?

| Ionut_4823 a răspuns:

Iti reinstalezi windows'ul

cel putin eu asa am reusit