Incearca-l pe asta:
http://www.nvidia.co.uk/download/driverResults.aspx/74686/en-uk
X86=32 bits
x64=64 bits
Mersi...o sa incerc
Eu zic sa nu te mai chinui, ca la panarama aia de placa video o sa ai lag si cu toate la ultralow.
Paranama zici? tu ce "ultra placa" ai?
Vad ca esti ofticat pe toti, dar nu inteleg de ce. Nu inteleg si de ce nu accepti adevarul. Placa ta e slaba, tu esti foarte ofticat. Ce placa ultra am eu nu prea cred ca o sa conteze pentru tine deoarece placa ta o sa ramana tot atat de slaba si dupa ce aflii ce am eu.
De dus, duci si cu o placa gen gt210 fifa14, asa ca stai calm. Dar cand vine vorba de setari, de numarul de cadre( ca multi aici pe TPU aveti impresia ca e smooth sa joci la 15fps aproape ), de rezolutie, etc, nu mai e atat de ok.
Win 7 pe 32 bit....cu x-ul ala nu stiu sigur, am impresia ca x64
Si tu vrei sa-ti mearga joculetu' ala pe panarama aia de placa video? nu te mai chinui
Nu zic ca e proasta pentru office si cs 1.6, sau ceva jocuri pana-n 2006, dar suntem in 2014 si ...nah
Jocuri pana in 2006 zici?
si atunci cum iti explici ca imi merge fifa 13/14, most wantedul, far cry 3?
poate la panarama ta era varza
Nu trebuie sa-ti spun ce placa am, nu sunt obligat ..problema este ca te oftici aiurea, stii ca placa ta e slaba dar continui sa vorbesti aiurea pe aici
Apropo, daca tu crezi ca la 20 fps in farcry 3 ti se pare ca merge smooth atunci te inseli