| Corina1325 a întrebat:

Am windows 2007, dar nu pot scrie un document word cu diacritice. Nu imi apare jos, in bara, acea optiune EN sa schimb in romana. ca sa pot scrie cu diacritice. Nici daca apas ALT SHIFT nu merge. Cum pot avea acea optiune?

Răspuns Câştigător
| Slavian a răspuns:

Salut,
Intra in Start-> Control Panel-> Region and Language -> Keyboards and Languages-> Change keyboards-> din nou click pe Language Bar-> bifeaza Docked in the taskbar si apoi OK.
Daca vrei sa adaugi si limba romana click dreapta pe optiunea En pe care o ai acum in bara de jos, si dai setari, acolo poti adauga si sterge limbile cu care vrei sa tastezi.
Mult noroc, daca nu ai reusit, nu ezita sa ma contactezi.

3 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Ai vrut să scrii Microsoft office 2007, că Windows 2007 nu este(cel puțin nu scos de Microsoft, că piraterie mizeră în gen Last Xp sau Windows Xp Blak edition este, dar logic că virusate la greu). Dacă e english version nu poți scrie cu diacritice.Este totuși un artificiu și anume trebuie să instalezi o mapare pentru limba Română, ce îți va permite să scrii la nivel de sistem(adică în orice program inclusiv în messenger) cu diacritice, și deși o găsești pe Linux există și portarea acesteia pe Windows.Aceasta mapare folosește Alt GR sau Alt dreapta pentru diacritice și nu modifică tastatura americană.Se poate descărca de aici:
http://www.secarica.ro/html/ro.html
Selectează spre dowload maparea pentru Xp că funcționează și pe Windows 7.Tot acolo ai și combinațiile de taste.Succes

| Tagaso a răspuns:

Control panel>Ceas,limbă și regiune>modificare tastaturi,modifici tastatura, dacă e instalată în română, odată cu windows(trebuie să ai și windowsul în română, acolo găsești instalare/dezinstalare limbi, cauți să instalezi limba română)

| DarkShadow26 a răspuns:

Hey :* Sper să am fundă! Ei bine, dai la Control Panel - Regional and Language - Romanian big grin