| writeyourname a întrebat:

Am windows 7 dar orice motor de căutare aș pune funcționează tot mai greu. Am folosit mozilla și se bloca din minut în minut, acum folosesc google chrome e destul de ok dar încerc să mă uit la un serial pe vplay și funcționeaza destul de lent, sunetul se întrerupe, imaginea rămâne în urmă. Pe la sfârșitul anului trecut mi-am schimbat blaca video, a trebuit să duc monitorul la reparat că s-a ars, vreau să spun că abia le-am schimbat, nu cred că ar avea vreo importanță. FUNDĂ pentru cine mă ajută!

4 răspunsuri:
| jeek0 a răspuns:

Nu poate sa te ajute nimeni decat cu vreo idee. ar trebui sa bagi un tune-up utilities sa cureti un pic registrii. de cat timp ai windowsul instalat? ai viteza la net buna? ai toate driverele (in special cel la placa video) instalate? ai ultimele versiuni de flash, java?

| writeyourname explică (pentru jeek0):

Mi l-a instalat cineva acum câteva zile, și eu sper că le am instalate... adică dacă mă duc în panoul de control am tot cum s-ar spune...

| Dismally a răspuns:

Browser se numeste, nu mototr de cautare. Poate ca ai viteaza mica la internet sau calculatorul tau este prea slab pentru windows 7 si ar trebui sa instalez alt sistem de operare.

| stanly7 a răspuns (pentru Dismally):

Ai dreptate.
Deci nu mai raspund si eu. happy