| Andrei_Danut_Claudiu_1983 a întrebat:

Am windows 7 si au trecut cele 30 de zile si acum imi scrie in dreapta jos : " Windows 7 Build 7601 This copy of wnidows is not geniune " Si stiam un tutorial pe net cu windows loader. Dar nu il mai gasesc si am cautat si cateva informatii si am auzit ca are virusi, nu stiu daca e adevarat dar vreau sa ma ajutati in alta modalitate sau daca nu sa imi da-ti un link de unde as putea sa iau ceva sa nu mai imi apara asa

(P.S Am ecranul negru, si daca schimb imaginea in 5 min se schimba la loc si imi cer scuze pentru exprimarea mea de ra.h.a...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi in control panel -windwos update si dai pe never sa nu mai updateze windowsul. Dezactivezi antivirusul 1 ora si cauti pe internet programul re mo ve W a t (am scris despartit sa nu ma prinda robotul ) scanezi cu acel program si restartezi. Totusi nu e bine sa stai cu windowsul neactivat. Cauti un serial si il bagi la reinstalare.

| Andrei_Danut_Claudiu_1983 explică (pentru anonim_4396):

Ok mersi mult am gasit ceva cu slmgr -ream dar imi da licenta 3 zile adica nu da serial dar dupa ce se duc zilele o sa bag acel program dar mai am o intrebare un antivirus bun stii? adica eu acum actual nu am antiviruslaughing)))

| anonim_4396 a răspuns (pentru Andrei_Danut_Claudiu_1983):

Imi dai add la messengerul pe care ti-l scriu in privat si se rezolva si cu antivirus.Scuze ca am raspuns asa tarziu dar sunt luat cu treburile.

2 răspunsuri: