| albastrica009 a întrebat:

Am windows 7 si vreau un program ca sa pot sa scot parola de pe calculator.mama mi-a pus parola la pc ca sa nu mai stau atat de mult,iar eu mi-am facut alt user acount, dar mereu cand vreau sa intru intr-un joc imi cere parola de la celalat cont.

Răspuns Câştigător
| albastrica009 explică (pentru mihai69):

Cu asta pot sa scot parola doar de la un user propriu nu de la administrator nu?

| mihai69 a răspuns (pentru albastrica009):

Orice parolă.

16 răspunsuri:
| albastrica009 explică (pentru K0sti):

Am incercat sa instalez prima varianta, dar imi da o eroare:trial zip is invalid.ce trebuie sa fac sa nu-mi mai apara asta?

| K0sti a răspuns (pentru albastrica009):

Nu stiu, la mine merge. Ce ti-am dat eu sa faci, trebuie facut pe alt calculator, nu pe ala parolat!

| albastrica009 explică (pentru K0sti):

Aa,de asta nu merge.ok mersi mult.scuze ca nu-ti pot da funda, dar am dat-o altuia inainte sa raspunzi tu.

| K0sti a răspuns (pentru albastrica009):

No problem!

| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Nu ai ce face! User-ul tau nu are privilegii de administrator, de accea iti cere parola mamei tale pentru jocuri.

Asta inseamna ca jocurile tale sunt pe partitia Administrator iar tu nu ai nici o putere reala asupra lor.

Nu exista astfel de programe, sistemul Admin-User are si el scopul si logica sa!

| albastrica009 explică (pentru AlecsRvaSpunePa):

Si daca instalez niste jocuri pe contul asta imi mai cere parola aia?

| mihai69 a răspuns (pentru albastrica009):

Da.

| AlecsRvaSpunePa a răspuns (pentru albastrica009):

In cazul asta nu, nu iti va mai cere parola.Problema este ca s-ar putea sa nu te lase sa instalezi sau sa dezinstalezi nimic fara parola.Depinde de privilegiile pe care le-a acordat mama ta partitiei tale.

| AlexStefan1 a răspuns:

Clar roag-o sa iti dea parola promitandu-i ca ai sa inveti mai mult.

| Relon a răspuns:

Schimba Windowsul cand mama ta nu este acasa! Fundita?

| Larasdfghj a răspuns:

Simplu nu te mai juca

| Cher_Laun_1995 a răspuns:

Intra frate pe safe mode si sterge parola!