Cu asta pot sa scot parola doar de la un user propriu nu de la administrator nu?
Orice parolă.
Http://www.epasystems.ro/resetare-parola-windows/
sau daca vrei sa nu vrei sa iei cafteala folosesti asta: http://www.craiovacenter.com/index.php?topic=2046.0
Am incercat sa instalez prima varianta, dar imi da o eroare:trial zip is invalid.ce trebuie sa fac sa nu-mi mai apara asta?
Nu stiu, la mine merge. Ce ti-am dat eu sa faci, trebuie facut pe alt calculator, nu pe ala parolat!
Aa,de asta nu merge.ok mersi mult.scuze ca nu-ti pot da funda, dar am dat-o altuia inainte sa raspunzi tu.
No problem!
Nu ai ce face! User-ul tau nu are privilegii de administrator, de accea iti cere parola mamei tale pentru jocuri.
Asta inseamna ca jocurile tale sunt pe partitia Administrator iar tu nu ai nici o putere reala asupra lor.
Nu exista astfel de programe, sistemul Admin-User are si el scopul si logica sa!
Si daca instalez niste jocuri pe contul asta imi mai cere parola aia?
Da.
In cazul asta nu, nu iti va mai cere parola.Problema este ca s-ar putea sa nu te lase sa instalezi sau sa dezinstalezi nimic fara parola.Depinde de privilegiile pe care le-a acordat mama ta partitiei tale.