Sau Intra in Start/Run si introdu urmatoarele comenzi urmate de Enter:
Pentru task manager has been disabled by administrator
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f
Iar in caz ca iti scrie ca Registry has been disabled by administrator, foloseste intai :
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f
Iti pocnesti degetele, toate 10, dupa care dai start, si in casuta de run scrii asa : gpedit.msc, si dai enter, o sa apara o mica fereastra, cauti acolo User Configuration, sub el cauti Administrative Templates, il expandezi de la + si acolo cauti System, dupa ce dai click pe system, te uiti in partea ta dreapta, si o sa ai acolo Remove Task Manager, il executi si in fereastra aia ce iti apare o sa ai acolo Remove task manager, pui pe disabled, adica ca nu vrei ca task manager sa fie blocat, daca dai pe enabled nu o sa ai acces la el, deoarece optiunea se numeste Remove Task Manager, sper sa iti fie de folos. Bafta!
Ai facut tu ceva ce nu trebuia.In acel mesaj zice ca task manager este dezactivat de administrator.
Ce poti sa faci, nu stiu! Mie nu misa intamplat asa ceva niciodata! Noroc
Marius...mi se dezactiivase si Run-u. am reinstalat win. si acu e bine, mersi de raspunsuri.