| radubv_1701 a întrebat:

Am windows7 si la performanta laptopului cel mai mic scor in am la GRAFICA(3, 7)...Stie cineva daca pot sa fac scorul mai mare? MULTUMESC!

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Fara un upgrade la system n-ai cum! O mica posibilitate ar fi sa faci un overclok, dar asta pe riscul tau! Inainte de totate, nu strica un mic update la drivere, asta sa fii cu ele la zi.Pentru a face update la drivere, foloseste slimsdriver=>http://www.driverupdate.net/

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Singura solutie pe care o stiu este inlocuirea placii cu alta mai performanta, cel putin la nivelul urmatorului scor. Numai bine!

| sltlp a răspuns:

Nu ai ce upgrade sa faci, ca e laptop. La desktop faci upgrade foarte usor, dar la laptop, mai bine nou decat chin cu upgrade. Mai ai o solutie, sa falsifici acele numere daca chiar vrei tu sa le vezi mai mari.

| DeyCj a răspuns:

Ori upgrade la placa grafică ori optimizare. Dacă nu obți rezultate mai bune după optimizare atunci numai un upgrade poate îmbunătății scorul.Succes

| danimotenel a răspuns:

Da... iei placa video mai buna sau cel putin iei un driver nou pentru ea, chiar nu stiu la ce te ajuta scoru...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 4, 7