Antivirusul e o chestie care unii fac bani cu ele si lumea crede ca ii protejeaza.
daca NASA nu e protejata de hakeri, ce sa mai zicem de un simplu utilizator de pc
Singurul care are dreptate din toti cei de aici. Este inutil pentru ca virusul mereu e cu un pas inaintea antivirusul si il poate detrona cand vrea.Nici un antivirus nu o sa prinda virusii niciodata.
Exact. Cu antivirusul scanezi, faci ce vrei dar normal ca cei care fac un antivirus fac si virusii.
Asa este, cei care au facut virusii au facut automat si antivirusi. Trebuie sa existe o problema ca sa te gandesti la rezolvarea ei si sa creezi ceva care sa rezolve problema, asa si cu virusii, trebuia sa existe ceva rau ca sa poata sa existe ceva care sa te scape de acel rau. Trebuie sa existe boala ca sa existe si remediul.
Anti ti-e ce iti spune?
ANTI- Element de compunere însemnând „împotrivă", „în contră", „opus".
Deci anti inseamna nu exemplu:Anti viata - a muri, anti crestin a nu crede in dumnezeu, vesta anti glont respinge glontu, http://www.youtube.com/watch?v=-3oDFPfMpxQ
Nu, pentru ca antivirusul te scapa de virusi dar este un virus in sensul ca iti merge calculatorul greu
Argumenteaza.
Antivirusul te scapa de virusi si nu e si el unul.
Nu este adevarat. Eu sunt singurul care am observat ca Windowsul PC-ului meu tine mai mult fara un antivirus?
Antivirusul e un program care te scapa de virusi! Iar virusul iti distruge ce ai in calculator! multumit? Funda?
Nu chiar daca unele antivirusuri nu st chiar asa de bune te scapa de virusi dar din astia mai slabi dar unii st folositori asa ca aceasta afirmatie nu este corecta anti inseamna contra fara si vine de la sin inteles fara virusi. Funda?
FloFlorentina întreabă: