| MariusZap a întrebat:

Anul acesta am pus deoparte niste bani si as vrea sa-i investesc intr-o placa video pentru a putea juca jocuri la capacitate grafica maxima (Half-life2, portal, Team Fortress 2 si multe altele). Prietenul meu cel mai bun are placa video ATI Radeon Graphics Processor AGP (0x4152) si i merge Half life 2 la perfectie.Am cautat aceasta placa video si nu era in stocul niciunui magazin online.As avea nevoie de o placa video care sa coste intre 200-400 lei. Daca puteti sa-mi dati niste sfaturi sau sa scrieti numele unei placi video ar fi chiar foarte bine.

Răspuns Câştigător
| Raducu1 a răspuns:

Poti incerca ATI Radeon HD 5670 sau 6450 sau 6570 sau 6670 sau NVIDIA GeForce GT 220 sau GT 430 sau GT 440 sau GT 520 sau GTS 450. Le gasesti pe toate, dar si mai multe pe http://www.atexpc.ro/ListaProduse.aspx?idCategorie=4

| MariusZap explică (pentru Raducu1):

Eu am GeForce GT 440 si imi merge Half life 2 ca naiba.Nici nu mai zic de alte jocuri.Nici GTA SA nu-mi merge.

| Raducu1 a răspuns (pentru MariusZap):

Da cine zice ca daca ai placa video buna, ai incheiat discutia.Mi-ai putea spune cam ce ram ai si ce procesor?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut eu zic sa nu iei placa video
strange 10 milioane si ia-ti ps3
eu am asa ceva si merge orice joc la detalii maxime fara probleme pe o plasma de 107 cm
E foarte tare.
Daca vrei net.ia-ti un calculator nu neaparat performant.

| Sebastian234 a răspuns:

Incearca Nvidia Geforce 9600 GT