Proasta idee... Pot doar sa imi imaginez cat dezinfectant ai utilizat incat sa iti intre sub "capota" si sa-i creeze probleme.
Pentru mine Depanero a fost perfect. Am cumparat un laptop care a venit cu HDD si un SSD separat. L-am trimis la depanero (pentru ca era in garantie si nu am vrut s-o pierd )impreuna cu SSD-ul pentru a imi scoate HDD-ul si a-l inlocui. Nu am avut nici o problema cu ei.
Cat despre a-ti sterge HDD-ul inainte sa-l trimiti... sincer nu cred ca sta nimeni sa vada ce ai tu pe el. Baietii de acolo au N laptopuri/calculatoare, mai stiu eu ce, la care trebuie sa lucreze si sunt in timpul serviciului. Nu sta nimeni sa piarda vremea ca sa traga cu ochiul pe HDD-ul tau.
Trimite-l asa cum e, fara griji.
Despre pret, doar ei iti pot raspunde dupa ce stiu cu exactitate ce componenta e stricata. Depinde in mare parte de valoarea componentei.
Https://www.google.com/search?q=HP+Pavilion+15+hdd+cover+-caddy
trebuie demontat complet sa ajungi la hdd
da, il poti trimite prin curier, chiar, daca inca mai e in garantie s-ar putea sa nu te coste nimic (unul dintre putinele lucuri bune din carantina asta)
Se poate trimite laptopul la reparat fara HDD, daca se scoate usor. La unele modele se scoate foarte usor, are un capac dedicat, dar la altele se scoate mai greu.
Pot sa iti raspund doar la o intrebare, poti sa stergi datele de pe ssd daca il scoti si il conectezi la alt pc. (dar ai grija sa nu pierzi garantia).
anonim_4396 întreabă: