"Aparatul le ruleaza insa la un moment dat se opreste" - "dupa care imi da eject la cititor"?!?! E putin cam ciudata explicatia TA! Ce diverse CD`uri ai incercat sa "rulezi"? CD`uri cu muzica/video/jocuri.Ce notebook ai? numele si versiunea* Si zici ca in timpul reinstalarii windows, totul a decurs bine? fara errori etc? NU a dat "eject la cititor?" De cat timp ai acel notebook? Ai manual la EL? Sau ai incercat sa T uiti pe NET dupa model la caracteristici? ca sa fi sigur daca are sau NU are rw (writer) si la ce viteze citeste/scrie acel CD/DVD-rw?:/
Solutie: 1
Ar fi o explicatie daca T iei dupa ce CD/DVD ai bagat in EL. Adica: sa zicem ca CD`ul cu windows e facut(ars-inscriptionat) la viteza de 8x sau mai mic, iar CD`ul pe care ai vr.sa`l folosesti in timp ce lucrai pe notebook, a fost facut(ars-inscriptionat) la o viteza mult mai mare. Sau acele CD`uri erau prea zgariate ori murdare.
Solutie: 2
Poate fi kuza si unui virus, daca ai 2 sau mai multe partitii, windows se instaleaza in partitia C:\... si daca ai virusi in D:\ dupa ce il folosesti un timp, iar intra virusul/virusii in C:\ Primul lucru dupa o reinstalare de windows -CLEAN- ar trebui sa instalezi Antivirus`ul! Si sa NU accesezi deloc celelalte partitii! (D:\) doar dupa ce ai instalat cu success antivirus`ul.
Solutie: 3
Se poate ca CD`rom`ul tau sa fie murdar sau aiba praf/scame etc pe laser... se poate curata utilizând un disc de curăţare a unităţilor CD sau DVD.
Un alt ajutor/informatie ai putea avea de aici: http://support.microsoft.com/kb/218617/ro
PS: Ce windows folosesti?:/
Iti multumesc (cam tarziu) pentru timpul acordat intrebarii mele, dar si pentru micile ironii. Stiu ca n-am folosit cea mai aleasa exprimare tehnica, dar hai ca nu e chiar asa rau. Am rezolvat intre timp problema, un fel de a zice, intrucat stiu ca e de natura hardware si trebuie sa schimb unitatea.
Daca mai are vreo importanta, iti raspund si la celelalte lucruri pe care mi le-ai scris:
-Nu are importanta daca e si writer, pentru ca mie imi trebuia doar 'rom';
-Notebookul e un Asus din seria K50I si are vreo 3 ani sau mai bine;
-Nu cred ca a fost relevanta viteza de ardere a cd-urilor si cea de citire, intrucat am incercat sa rulez mai multe discuri, printre care si cd-urile originale ale laptopului si nu au functionat;
-Am incercat si CD de curatare, tot nimic;
-Am incercat si supportul de la Microsoft, de vreo 2 3 ori, fara rezultate.
-Windowsul era si este 7, 32bits
In mare cam asta e, dar cum am zis de la inceput, problema e de hardware. O zi buna si multumesc inca o data.