Daca tot vrei să mergi pe Fm2 atunci recomand ceva mai bun:
http://www.vexio.ro/procesor-amd-a8-x4-6600k-socket-fm2-3.9ghz-100w_P55027
deoarece cam toate plăcile de bază pe Fm2 nu mai au placă numai integrată în procesor, iar ce ți-am dat are GPu integrat în APU, asta în caz de avarie să ai o placă video de rezervă.
Placa video este actuală spre vechiuță, deoarece nu are suport direct x 11.1, da asta nu înseamnă ca nu mai merge anul ăsta sau maxim la începutul anului viitor când vor apărea jocurile noi ce cer suport direct x 11.1, deci e acceptabilă,
și de asemenea orice altceva decât e-mag.O să îmi mulțumești mai încolo.Succes
De ce nu este bum fm2 este integrata?
Este bun, este cam ce a dat el numai ca ala vine cu integrata iar 750k nu. Iar daca iei dedicata, nu prea are sens sa dai banii pe integrata. Recomand o dedicata radeon daca vrei am2(e indicat dar nu obligatoriu). Gtx650 nu merita. Ai gtx 750 care costa tot atat si e cu destul peste.
Ți-a răspuns colegul.Așa este, dar referitor la integrată, e discutabil.Aici depinde de fiecare.Eu cum sunt mai previzibil, prefer ceva de backup chiar dacă dau cu 20-30 ron în plus decât să stau „cu lanterna la pc" ca să mi se vada în monitor dacă se duce GPU-ul dedicat.Eu mai bine previn decât să combat, dar așa cum am zis depinde de fiecare.
Nu sunt bune cardurile video integrate si nu are sens ca sa iti iei un procesor cu video card integrat. procesorul tau cu Sphire Radeon 7770 si e mult mai bun decat orice sistem APU. Poti avea pe usor 30 FPS pe Battlefield 4 pe Ultra 1080p.
UnchiulRamiz întreabă: