Da, se poate. Cauti un SSD care sa detina specificatii similare ale HDD-ului, ex: Sa fie de aceeasi marime, masura. Se poate instala SSDsi cu specificatii aferente cu ajutorul unui Hard Drive Bay Adapter (Caddy). Acesta este un adaptop pentru presupusul SSD, asa cum ti-am explicat si in comentariul anterior. Bafta!
Da, se poate instala. Laptop-ul poate avea un slot special pentru a adauga un nou HDD/SSD. Sau daca acest slot nu este disponibil, se scoate DVD-RW-ul si se instaleaza cu ajutorul unui adaptop Hard Drive Bay Adapter (Caddy), care o sa inlocuiasca DVD-RW-ul, in caz ca nu il mai folosesti. Mai multe informatii gasesti aici: https://cristianls.ro/cum-poti-monta-doua-hard-disk-uri-pe-laptop/
Bafta!
Am in laptop un hdd stricat si vreau sa il scot si sa pun SSD(solid state drive) in slotul de HDD. Se poate? Ms all.
Da, se poate. Cauti un SSD care sa detina specificatii similare ale HDD-ului, ex: Sa fie de aceeasi marime, masura. Se poate instala SSDsi cu specificatii aferente cu ajutorul unui Hard Drive Bay Adapter (Caddy). Acesta este un adaptop pentru presupusul SSD, asa cum ti-am explicat si in comentariul anterior. Bafta!
costinvlad întreabă: