anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are ceva daca pun niste gheata infasurata intr-o carpa pe laptop ca sa nu se mai incalzeasca foarte tare?

17 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Daca nu face un scurt circuit care eventual sa-ti dea si foc la casa nu are nimic laughing Cum sa pui apa pe laptop? Curge prin carpa aia. Te-ai saturat de el si nu stii cum sa faci sa ai motiv sa-ti iei altul?laughing

| DarkBlood32 a răspuns:

Da,uzi laptop-ul. Ti-l poti strica, ai grija.
Mai bine ai cumpara un cooler pentru laptop ca sa nu se mai incalzeasca, se monteaza la laptop. Uite cum arata un cooler pentru laptop-uri:
https://www.google.ro/......ps?/search

Repet...Nu pune gheata infasurata intr-o carpa ca se scurge apa in laptop si ti-l strici.

| Dana211 a răspuns:

E ok sa stai pe laptop afara cand ninge chiar daca in acoperi astfel incat sa nu-l atinga zapada? E acelasi lucru

| Bambicuochiiverzi a răspuns:

Da are se poate strica, mai bine cumparati un cular ca nu-i asa scump sau nul mai tine pe covor sau pat ci pe ceva placaj sau pe cv pe care nu se pune prafu.

| liiaa a răspuns:

straight face Nu cred ca vorbesti serios.Nu mai am cuvinte. straight face

| DannyNick a răspuns:

Raspuns scurt: Da are multe tongue

| Ana235 a răspuns:

Da, are! Din motive enumerate anterior. Iti poti cumpara un cooler (eu am unul cumparat cu reo 29 de lei, super bun) care il raceste. De preferinta aseaza-l pe o suprafat metalica, se incalzeste mai greu. Daca nu a fost curatat de multa vreme, du-l sa il curete, poate fi plin de praf, si aici e problema. Ca solutie rudimentara, de urgenta, ia 4 dopuri de cola si urca laptopul pe ele laughing circula oarecum aerul pe sub. Si incearca sa il tii intr-o camera aerisita, caldura din camera nu ajuta.

| sellyz a răspuns:

Da... face scurt circuit, il dereglezi si nu o sa iti mai mearga.si in plus nu are nimic daca e incalzeste e perfect normal acest lucru.si eu am laptop si si al meu se incalzeste.nu are nimic daca se incalzeste. sper a te-am ajutat. Funda?

| Andreea2013 a răspuns:

Normal, se va strica laptop-ul! Cand vezi ca se incalzeste foarte tare, opreste-l ca altfel risti sa se strice! Funda te rog! :X:X

| BloxxDaButcher a răspuns:

Poti sa folosesti un cooler pentru laptop, pana in 50 lei sunt destul de bune, le raceste considerabil de bine, in plus risti cu gheata.

| TraficantaDeNutella a răspuns:

Hey happy Sa nu faci asta niciodata happy numa o sa iti strici laptopul big grin cumpara un suport pentru laptop. nu costa mai mult de 35 lei happy. Si cauza ca se incalzeste foarte tare ii ca praful sta pe ventilatorul laptopului. O curatare costa intre 100 si 200 de lei. Depinde de fiecare, de marca laptopului si altele. Dar cea mai ieftina metoda ii cea cu suportul. Pa Pa happy Si bafta

| CrYsTyYy a răspuns:

Nu are absolut nimic! Fao nu vei regretalaughing

| Christian1000 a răspuns:

Dupa ce se va topi gheata se va scurge prin carpa si se va duce apa pe laptop si o sa ti-l strice. Funda? big grin

| Kisses4Me a răspuns:

Tu vorbesti serios? Pai si gheata nu se topeste si iti strica laptopul mai rau decat daca s-ar incalzi el singur?

| kaattyy97 a răspuns:

Il vei strica, mai bine il scoti din priza si nu stai mult timp la el sau ai putea sal cureti de praf si de la asta se poate incalzi. funda

| dudoinus03 a răspuns:

Normal cai are! Nu fa asta risti sa ramai fara laptop! :O

| ygyshor a răspuns:

Nu cred ca e cea mai buna solutie. mai bine iti cumperi un cular sau daca nu improvizezi un suport pentru ca acesta sa nu aibe contact direct cu patul sau nah.