| Catalion a întrebat:

Are cineva Ad-Aware si daca da e bun acest program de protectie contra furatorilor de parole, keyloggers, spyware, trojans, frauda online si alte lucruri nasoale de pe internet? Vreau sa stiu pe langa daca te protejeaza bine, daca iti ingreuneaza calculatorul cumva sau daca intra in conflict cu antivirusul pe care il ai ( comodo internet security in cazul meu ).

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti gasi un program Anti Keylogger aici - http://www.byetsoft.eu/......elite.html Si nu intra in conflict in cazul tau.

4 răspunsuri:
| jabiilord a răspuns:

Comodo antivirus nu e la fel de bun precum e firewall ul de la ei mai bine folosesti Avast intri la custom si instalezi doar standar shield si o mearga perfect iar ca firewall merge si cel de windows si totil o sa mearga ok asta daca nu ai u 20 de miii de programe pe la start-up.
Avast ofera protectie antivirus antispyware si anti rootkit si e free varianta home edition

| costymaximus a răspuns:

Recomandarea mea este :schimba antivirusul cu altul (avira, avast)si lasi doar firewallul de la comodo.Calculatorul nu va merge mai incet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avast e un antivirus de vrajeala e varza pe bune

| lisnicp a răspuns:

Incearca antivirusul - windows essentials este super si este gratis numai ca trebuie sa ai windows licenziat ca sa mearga, gaseste vreo metoda sal licenziezi