La ce te referi? Ce mentenanta? Poate te referi la intretinere, mai pe romaneste zis!
Da. Se fac updaturi la soft? Cine arhiveaza imaginile, cate hard disk-uri se schimba pe luna, cat vine totul lunat, chestii d-astea
Te referi la camere video? Scrie pe intelesul nostru. Nu am asa ceva, că nu am nimic de ascuns.
Utilitățile ar fi în jur de 150 lei
(chiar și 100) pe vară pentru o singură persoană (adică: apă, gaze, curent). Iarna se cam dublează.
Apartament unde? Cate camere, ce suprafață? Ce mentenanță... Intreaba si tu concret. Ca asa apartamente sunt si de 300.000 euro si de 30.000
Eu am avut la firma. Ai nevoie de un înregistrator digital, camere și cabluri. Înregistratorul digital e un PC dedicat, care salvează pe hard disk (-uri) ceea ce filmează camerele. Nu este eficient sa filmeze într-una, ci doar când detectează mișcarea. Depinde de numărul de camere și de rezoluția lor, mie un hard de 2 TB mi-ar fi ajuns sa salvez aproape un an de filmare continua, deci vreo 3 ani de filmare în regim motion detect. Când hard-disk este aproape plin, înregistratorul poate șterge automat cele mai vechi filmulețe.
Costul de achiziție și instalare a fost destul de mare, dar mai apoi costul de utilizare a fost efectiv costul curentului electric consumat. De mentenanță nu a fost cazul, este necesara doar repararea / înlocuirea componentelor care se strica, dacă este cazul.
) E alta tehnologie, nu e nevoie de niciun hard. Toate telefoaele fac inregistrari ambientale in casa, ce hard visezi
Da, poți filma și cu telefonul, cu smartwatch - ul sau cu ce vrei tu. Eu ți-am descris varianta profesionala fără remote acces.
Scuze, e o intrebare veche, am crezut ca ai dat raspuns la o alta intrebare, de aici incompatibilitatea raspunsurilor mele Multumesc pentru raspunsul tau
alexx102428 întreabă:
DulceataDeCapsuni întreabă:
AfloareiRazvan întreabă: