Dupa cum a spus si cosmotel si dupa cum spune si povestea initiala a jocului, tu te-ai certat cu partenerul. Deh se mai intampla. Iar acum trebuie sa joci jocul, trecand prin anumite "checkpointuri" (ii cumperi niste ghivece de flori la partener, il impresionezi cu o masa copioasa si mai multe, vezi ca iti spune jocul exact ce sa faci pentru pasul urmator.) App, pentru ca la inceput m-am incurcat si eu. Vezi ca e un telefon. La inceput trebuie sa suni un prieten si iti va da el anumite ponturi ce trebuie sa faci. Il gasesti pe dulapiorul de langa baie. In rest poti sa faci cu "singles-ul" tau tot ce iti trece prin cap. Mie imi placea, cand intra partenera la dus sa ma duc si sa imi pozitionez "single-u" in baie. Mama ce mai craonea aia cand iesea de la dus . Jocu e amuzant, dar te plictisesti repede de el. SI pana si in joc dureaza cam mult pana aduci fata la pat. Eu nu m-am abtinut si am bagat cheaturi .
Stiu acest lucru insa nu ma prea intereseaza...doar ca in sims stiam ce trebuie sa fac, insa aici nu cunosc scopul acestui joc
Imi ziceti si mie cheaturile please ca am cam inceput sa ma plicti de acest joc
carina961 întreabă: