| Andrellicious a întrebat:

Are cineva Nikon L120? Puteti sa imi lasati si mie un id ceva sa mai vorbim? as vrea sa vad cateva poze facute cu el si sa aflu mai multe.

Răspuns Câştigător
| Mihaiadamache a răspuns:

Nikon d7000 Aici.Am avut un l120, si pot spune ca am fost multumit de el,Iso ok Apropiere buna, plus video Hd.Un aparat foarte bun pentru incepatori, la un pret decent.

| Andrellicious explică (pentru Mihaiadamache):

Buna.eu as vrea sa imi cumpar un Nikon L120 pentru ca nu`mi permite acum bugetul pentru unul mai bun big grin tu mai ai poze facute cu L120?

| Mihaiadamache a răspuns (pentru Andrellicious):

Salut,da am facut cateva poze cu el.Am avut unul doar 1 saptamana si mi s-a parut ok. that_dog_tag, iti trimit cateva poze.

9 răspunsuri:
| Mihaiadamache a răspuns:

Daca ai nevoie de niste poze, iti pot trimite cateva.O zi buna!

| KaleidoscopEmyLara99 a răspuns:

Eu am Nikon S2500. Daca te pot ajuta cu ceva spune-miwinking.

| Andrellicious explică (pentru KaleidoscopEmyLara99):

Buna.eu vreau un L120. daca ai poze facute cu el, sau sti pe cineva sa aiba mi-ai fi de ajutor.

| DeeJayLoud a răspuns (pentru Andrellicious):

Daca te gandesti ca vrei acest aparat sa stii ca eu il vand, si asta ca pentru multi criza isi face efectul...cat despre acest model nu am nici un repros, impecabil

| Andrellicious explică (pentru DeeJayLoud):

thinking in ce stare e aparatul si la ce pret il dai?

| DeeJayLoud a răspuns (pentru Andrellicious):

Aparatul este de 2 saptamani, nu cred ca are la activ nici o 100 de poze si 2 filmari, pretul este de 900 ron dar vine si cu 4 acumulatori care i-am cumparat eu ulterior si incarcator + un card de 4 GB. aparatul este la cutie nici urma de zgarietura, cat despre functionalitate, nu exista comentarii

| Andrellicious explică (pentru DeeJayLoud):

Mersi pentru informatii dar cred ca raman la varianta "nou din magazin"