Salut, nu iti lua vonino, evolio, Allview sau orice chinezarie ieftina, se va alege praful de bani pe care ii vei cheltui! La un pret asemanator iti recomand un telefon pe care il am si eu, LG optimus l9 la 930 de lei, dar care face fata la absolut orice, nu are intarzieri, ecranul e super, doar camera e de 5 in loc de 8, dar crede-ma ca e mai buna, pentru ca nu e vorba doar de cati megapixeli are, sunt si alti factori!
http://bit.ly/19W7Hss
Mersi de sfat, insa nu-mi permite bugetul. Vonino l-am prin la 630lei [BlackFriday] si am dat comanda, insa nu sunt pe deplin sigura, e bine ca pot anula oricand comanda.Multumesc pentru sfat!
Nu te lua dupa altii, chiar daca e o " chinezarie " este foarte rezistent, bine prins si nu face absolut nici-un fel de probleme! Bateria tine in jur de 2-3 zile, camera de 8 mp face poze excelente! De sacadat nu sacadeaza in jocuri chiar si mai maricele, singurul minus este difuzorul care se aude cam incet dar foarte clar. Telefonul il am de o luna si pana acuma nu am intampinat chiar absolut nici-o problema
Lasa-l ca nu-i chiar asa bun eu am loat unul mea mers o saptamana si mea picat placa de baza mila adus mea mers 2 ore si apoi nu mai avea semnal si acuma il am la reparat