| Jony123 a întrebat:

As avea cam 11 milioane si as vrea sa imi achizitionez un laptop sau un mini laptop, voi ce ziceti sa iau? Eu am acasa un desktop, deci pe acest laptop/minilaptop nu voi face dc sa stau pe net si alte chestii simple, jocuri si downlad voi face pe unitate.
Dau funda pentru raspunsurile cu argumente...

Răspuns Câştigător
| Andruşcă a răspuns:

Minilaptopul nu ti-l recomand deoarece are ecranul prea mic, chiar daca vrei doar sa stai pe net te va enerva.La un film normal sau unul pe youtube imaginea va fi fortat mai mica, la fel si cu site-urile.Ori site-ul va fi "compactat" si vei transpira incercand sa citesti de pe el ori vei fi nevoit sa dai scroll in sus, jos si in dreapta ca sa vezi tot continutul.
Pentru tine e bun un laptop subtire si usor, sa-ti fie simplu sa-l iei dintr-o camera in alta sau sa-l transporti cu tine si sa il tina bateria.La 11 mil gasesti laptopuri foarte bune pentru tine, cauta si tu pe net si vezi ce-ti place, sunt o gramada de site-uri cu sute de modele, nu are rost sa-ti insiruiesc eu acum o lista.

5 răspunsuri:
| Jony123 explică:

Nu va dau funda, am zis clar, argumente, nu bazaconii... Of Doamne vooi astia de pe TPU nu stiti sa dai un raspuns calumea, sa satisfaca inerlocutorul, sa iti dea funda fara sa ceri...

| Jony123 explică:

Da stiu deja de ele de cand au aparut dar sunt inutile avand in vedere ca sunt scumpe si nu poti face mare branza pe ele decat ce poti face si pe netbook, inca poti face mai multe pe un netbook

| wolfy911 a răspuns:

Http://www.emag.ro/......--pXN857EA incearca asta, e destul de bun...ecran destul de mare...eu personal am unul asemanator, si e excelent, funda?

| Teils a răspuns:

Mai pune inca 2 mil jumate si ia-ti un :
http://www.emag.ro/......630-241XEU

| ufo a răspuns:

Nu stiu daca ai aflat de tablete. are diagonala de 35 cm e tactic si ai de toate pe el
doar ca pretul este 400 € daca ai noroc sa prinzi reducere in rest e 500€