| MaStErShOt a întrebat:

As avea nevoie de o tableta grafica, ce model mi-ai recomanda si sa imi ziceti un pret. Funda

Răspuns Câştigător
| mateiesteovaca a răspuns:

Daca te consideri un profesionist, iti recomand un Wacom Cintiq. Nu am avut sansa sa incerc unul vreodata, dar te asigur ca este creata de profesionisti pentru profesionisti. Daca esti un artist 'average', ia-ti un Genius G-Pen F610, eu sunt multumit cu tableta asta. 290RON, eMAG.

5 răspunsuri:
| Dildau a răspuns:

Daca esti pur si simplu amator iti recomand tabletele din seria bamboo.Eu am si sunt super multumita de ele, reactioneaza foarte bine la presiune si nu am schimbat niciodata nib-urile. Daca vrei ceva mai profesional, tot la wacom o sa gasesti cele din seria intuos sau cintiq. Cele de la bamboo sunt de la 3 milioane pana la 4 milioane jumate, pretul depinzand de la model. Astea sunt Modelul bamboo pen, ca orice tableta, bamboo touch funcioneaza cu atingerea degetului dar fara pen si bamboo pen&touch care functioneaza cu amandoua caracteristicile de la cele anterioare. Iti zic preturile de acum un an. asa imi aduc aminte. touch- 3mil, pen 3 mil jum si pen&touch 4 mil jum.

| Aleeeee15 a răspuns:

De obicei tabletele grafice bune sunt cam 400 - 500 lei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei eu tias recomanda :evolio neura se misca foarte repede si este foarte foarte buna si este la pret foarte eftin noua esti dala 11.000 lei cu 1600000 gb panan 20.000 lei cu 9000000 gb. funda?

| AlexandruShark a răspuns (pentru anonim_4396):

Te costa intre 300 lei si 15 000 lei.

| tzzp a răspuns:

Vezi. ca are la flanco. tableta 640.de ron,... e buna. am eu.