Pai, un site trebuie construit de tine, si iti trebuie un server, ceea ce necesita timp si bani. Un blog este "construit"/"editat" de tine, si se afla deja pe un server, este un fel de blank pattern iar tu numai vii si editezi modul in care arata.
Poti incerca si cu alte browsere, ca Firefox(daca nu folosesti chrome), Microsoft edge, daca esti pe windows 10 si eventual mai incearca pe alte pc-uri sau laptopuri, daca ai ocazia. Daca nu este nimic obscen pe blogul tau, il pot controla si eu. Cat despre a doua intrebare, explicata ff bine de CookieDog, imi dau si eu cu parerea
Blogul are pagini cu continut dinamic, adica care poti sa le modifici, fara a descarca fisierul sursa al acelei pagini si al edita sub forma de cod, direct din browser.
Un site are pagini cu continut static, pentru ca trebuie sa descarci fisierul sursa si trebuie sa stii un limbaj de programare pentru a crea acel cod de care ai tu nevoie. Si, pentru a face siteul functional, ai nevoie de un program care sa iti puna fisierele create de tine pe hardul calculatorului(Serverul) la care ai tu asociat siteul. De cele mai multe ori, acel calculator este hostat de o companie de hosting, cum ar fi Hostinger sau multe altele. Scuze ca am raspuns ziua urmatoare
Mineaalin2025 întreabă: