| EssaOo a întrebat:

As avea o intrebare pentru cunoscatorii de probleme cu imprimanta happy detin o multifunctionala HP F380 si de cateva zile ma innebuneste! Mi-am reinstalat Windows-ul si de atunci au aparut problemele. ledurile imprimantei imi indica faptul ca exista o problema la cartusul Tri-color, iar computerul imi confirma acest lucru prin alerte constante pe ecran. L-am scos afara, l-am curatat de 11ooo de ori si tot nu-i dau de cap. Evident ca nu ma prea incanta sa ma duc sa cumpar alt cartus color deoarece nu am nevoie de el si culmea nu functioneaza imprimanta in lipsa lui! Sunt practic in pana de idei si am urmat toate instructiunile din manualul de utilizare, dar fara nici un rezultat! HELP! happy

Răspuns Câştigător
| figaro a răspuns:

Salut, nu sunt un expert dar am cateva ideei:
-poate tie gol cartusul, sau nu l-ai folosit de prea mult timp incat ti s-a uscat tusul in el->incarca cartusul
-unele cartuse au un cip, care dupa anumite utilizari imprimanta nu il mai va folosi, nu stiu daca a gasit careva vreo metoda de resetare a cipului, dar poti incerca sa faci schimb de cartus cu cineva care are tot o imprimanta asemanatoare(o sa se bucure si el e in favoare amndururoa)
-sau poate doar trebuie sa iti resetez imprimanta(trebuie sa aiba un buton, depinde de model)
sper ca ti-am fost de folos, byebye

1 răspuns:
| EssaOo explică:

Multumesc Figo. Intradevar cartusul il am de cativa ani buni, nu l-am schimbat, nu l-am reincarcat niciodata, imprimanta am resetat-o si sper sa fac rost cat mai curand de un alt cartus (chiar si folosit) sa vad cum 'reactioneaza' imprimanta.