anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As avea si eu o intrebare de adresat cunoscatorilor...
Care este cea mai buna marca de laptop-uri care fabrica bineinteles cele mai performante laptopo-uri, cele mai rezistente, cele mai ce?
Am cautat pe internet si multi spun ca cel mai bun brand este Apple, dar eu personal as vrea un laptop cu urmatoarele specificatii:
HDD: 500-1000 GB
Ram:4-8 Gb sau mai mult
Placa video:1-2 GB sau mai mult
Procesor quad-core care lucreaza la minim 2.4-2.6 Ghz sau mai mult
As vrea sa gasescun laptop care sa includa toate specificatiile de mai sus plus alte anexe (camera web, tastatura numerica, etc)
Daca sunt Apple cele mai bune, ce recomandati, MacBook Pro sau MacBook Air?

Răspuns Câştigător
| fanto a răspuns:

Laptop Dell XPS 15 L502x cu procesor Intel® CoreTM i7-2670QM 2.20GHz, 6GB, 640GB, nVidia Geforce GT540M 2GB, Microsoft Windows 7 SP1 Home Premium, Metalloid Aluminum.il gasesti pe emag.ro...sper ca ti-am fost de ajutor.

6 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

Sony Vaio. Cine spune Apple, nu a pus mâna pe un produs Apple în viața lui.

| crynys a răspuns:

Eu iti recomand un ALIENWARE este mai scump dar face toti banii este cel mai ce si are cam ce vrei tu poate si mai mult

| fanto a răspuns:

Mersi pentru funda...

| Dynu96 a răspuns:

Apple sunt bune dar sunt foarte scumpe.De exemplu un laptop Apple cu acele specificatii nu il cumperi fara 1500 de euro iar un Hp sau Asus il iei cu 700 sau 800 de euro.Iar procesoarele quad-core nu is asa bune, is mai bune i3, i5, i7.De fapt is cele mai bune.

| SerbanSerby a răspuns:

Laptop Sony VAIO VPCSE2V9E/S.EE9 pe asta il folosesc si sunt ft multumit de el ruleaza ft bine daca nu esti multumit de ce iti recomand MacBook Pro funda?smug

| adiglont a răspuns:

Haha cine te-a mintit la faza cu Apple? Presupun ca un fanboy.Iti recomand un Sony Vaio VPCF23S1E/B.EE9 http://www. eMAG.ro/laptopuri/notebook-Sony-vaio-vpcf23s1e-bee9-cu-procesor-Intel-174-coretm-i7-2670qm-220ghz-8gb-750gb-nVIDIA-geforce-gt-540m-2gb-blu-ray-Microsoft-windows-7-home-premium-negru--pVPCF23S1EB.EE9...la partea cu procesorul:poti sa ii faci overclock si merge pe la 3.1-3.9 ghz in functie de procesor