Pai in primul rand seteaza-ti contul de facebook pe limba romana in cazul in care e pe engleza in dreapta sus click pe my account -> account settings-> language -> romana. Apoi, poti adauga prieteni prin e-mail sau poti cauta diferite nume sus in search bar, dupa ce ai gasit prietenul raspectiv click pe numele lui si in partea de sus langa nume apare o casuta unde scrie adauga prieten click pe ea apoi astepti sa intre respectiva persoana pe contul ei si sa te accepte. O fotografie pentru profil o pui in felul urmator : dupa ce esti logat pe contul tau in stanga ecranului apare numele pe care il ai si sub el "editeaza profilul meu" click acoolo tot in stanga apare o lista click pe "poza de profil" apoi in partea centrala a ecranului e un buton pe care scrie alegeti fisierul, click acoolo si cauti o poza pe pe calculatorul tau apoi astepti un timp pana se incarca si apare in partea stanga. Si daca vrei sa postezi ceva pe peretele tau click pe bara de noutati unde scrie "la ce te gandesti" si copiezi acoolo un link de ex de pe youtube apoi click pe "distribuie" tot de acoolo poti posta pe perete si un video, fotografie, intrebare, etc. Cam astea ar fi, daca profilul e in limba romana o sa te descurci mai usor. Eu de ex la inceput nu prea am inteles de ce facebook, ce face, de ce e asa special, si acum intru destul de des pe acoolo
Pentru a aduaga prieteni poti cauta un prieten si sa dai click pe casuta de langa nume pe care scris. ADD FRIEND. Sau in romana : adauga prieten.
Dai pe cauta sau cum s-o chema, scrii numele pritetenului pe care vrei sa il adaugi,dai click pe profilul lui, apesi pe Adauga prieten, astepti pana te accepta si asta e totul. Funda?
Deci in colt sus stanga dai click pe numele tau ca sa-ti vezi profilul. daca vrei sa acuti prieteni dai in dreapta sus click unde scrie cauta prieteni.gasesti pers si dai acolo adauga prieten sau pa mijloc, sus scrie pur si simplu caita unde dai click si scrii numele unui prieten si dai adauga prieten.iti zic asa pe scurt ca eu una am invatat singura,si catr prostii am facut pe-acolo doar eu stiu, si restul.Dar in principal asta e. sper ca intelegi ce-am scris, sau mai degraba ca te ajuta.pa.pa
Pai dupa ce ti.ai creat contul, au aparut niste pasi: sa adaugi prieteni, poza, detalii. Daca ai trecut de ele fara sa le completezi: O sa iti arate din lista de mess undeva in drepta pe cei cunoscuti iar sub numele lor va scrie adauga ca prieten si dai click, sus la search scrii numele cuiva pe care il cunosti sau nu numai, dai click pe numele lui si iti va aparea pagina lui de face' si vei da adauga prieten. Ca sa it modifici informatiile, dai la informatii sub poza( stnaga sus) si o sa iti arate informatiile tale, iar ca sa le editezi dai editeaza sectiune sau cam asa scrie( sus drepta sectiunii) si asa iti adaugi datele personale. Ca sa iti pui poza nu mai stiu sigur cum, dar o sa ma interesez. Bafta! Daca nu intelgi ceva si vrei ajutor da-mi un mesaj!
Heiiiii! In primul trebuie sa arunci o privire la emailurile tale, vei avea un email trimis de la echipa facebook prin care vei face ultimul pas, adica sa-ti confirmi adresa de email, si atunci iti va merge facebookul, asa am patit si eu numai mi-o ''picat fisa'' daca ai facut chestia asta si nu iti merge atunci I'm sorry, nu stiu cum sa te ajut
Buna. Ca sa bagi un prieten in listaa tot cea ce trebuie sa faci este sa dai pe profilu` persoanei respective si undeva mai sus scrie " adauga prieten " si gata. Iar ca sa cauti profilul cuiva scrii sus unde iti arata " cauta " Numele pe care crezi ca il are persoana respectiva. Cred ca like`uri stii cum sa dai , restul` este simplu`. Bafta si sper ca ti-a fost de folos. :* Funda; d?
Nu am un raspuns pentru ca la fel ca tine si eu as dori sa invat.Am sperat ca voi gasi aici niste raspunsuri inteligente.Din pacate toti cei care au dat asanumite raspunsuri nu fac decat sa se dea importanti.Cel putin noi recunoastem ca nu stim.Sau poate ca n-au intrat decat ageamii cei destepti nu au timp sa stea pe aici.Chestii de introducere cum dau toti pe aici stie sa faca oricine citeste. Vroiam doar niste minime detalii pe care in cateva fraza cine cunostea intr-adevar cum functioneaza reteaua le putea da cu inteligenta.Ca si in alte situatii cred ca o sa platesc si iau niste cursuri si invat de la profesionisti.
FloFlorentina întreabă: