| dnsmnl a întrebat:

As dori niste pareri legate de telefonul HTC Wildfire S.Va rog sa argumentati pentru ca am nevoie de niste comentarii din partea unor detinatori.

5 răspunsuri:
| alexTT a răspuns:

Nu se merita sa il iei, in primul rand are display-ul prea mic, rezolutia foarte mica, proceorul mic, ram foarte putin deci se se vor misca greu jocurile si aplicatiile, sistemul de operare il poti upgrada doar pana la android v2. 2 si deja este lansata versiunea android 4. 0 ice cream sandwich. Bateria tine foate putin in concluze este unul dintre cele mai naspa telefoane de la HTC.

| dnsmnl explică (pentru alexTT):

Este preinstalata deja versiunea 2. 3 pe el.

| alexTT a răspuns (pentru dnsmnl):

O fi instalata dar nu este o versiune oficiala. Tu decizi daca ti-ar place sau nu un telefon care se misca greu.

| dnsmnl explică (pentru alexTT):

Deocamdata nu stiu daca se misca asa de greu precum spui tu.Prin caracteristicile pe care le-am vazut nu cred ca este atat de rau.

| alexTT a răspuns (pentru dnsmnl):

Uite detaliile hardware ale lui Wildfire: Memorie ram: 384 MB, Procesor: 528 MHz ARM 11, display: 240 x 320 pixeli, 3. 2 inci. Cu aceste performante nu o sa te poti bucura de aplicatiile si jocurile recente pentru android. Eu zic sa iti cauti un telefon care sa aiba minim 512 MB RAM, procesor 1 GHz display 3. 7, 4. 0 inci si o rezolutie de 480 x 800 pixeli. Acum depinde si pentru ce vrei tu telefonul, daca il vrei doar pentru a vorbi la el poti sa iti iei Wildfire, daca vrei sa iti bagi jocuri si aplicatii frumoase cauta unul mai bun.