Revin, de curiozitate m-am uitat si eu si am gasit manualul de utilizare, merge pe o raza de 120 m la interior si 360 m la exterior. Aici gasesti manualul: http://www.serioux.com/files/support/1/891.pdf.
Dupa caracteristicile tehnice imi pare un router foarte bun. Viteza internetului nu depinde de router ci de furnizorul de internet si de abonamentul care il faci, toti furnizorii mari au abonamente cu diferite viteze, poti vedea pe site-urile lor. Eu am un router mai slab si merge prin trei pereti, dar ar trebui sa aiba si aria de acoperire. Numai bine!
E bunicel wireless'u pentru in apartament pentru ca acolo tii de obicei usile intre deschise sau deschise mai mereu.
bun. dar la casa e altceva pentru ca peretii mai grosii etc si nu ai viteaza mare.
wireless este un fel de internet mobil ca la stiku ala, numai ca nu ai stik.
deci viteaza va fi mult mai mica decat la un router cu, cablu.
de ex tie normal iti downloada extern cu 2mbps
acum cu asta downloadeaza cu max 1mbps
si la cealalta persoana la fel.
faza e ca totu e prin unde radio mai pe intelesu nostru, deci nu ai viteza ca sa stai toata ziua la downloadat. Doar de navigat...
la ce zice el acaolo e bun ca e protejat. sper ca intelegi cum e treaba.
merita pentru distractie dar nu pentru office
Am un router de vanzare wireless ASUS wl 520 stare foarte buna, merita vazut pot face si poze daca doreste cineva, functioneaza ff bine eu mi-am luat altul de aceea il vand - 0766 688 843 - 0729 788 880 Daca stiti pe cineva care are nevoie spuneti de nr de mai sus. Multumesc
07062001 întreabă: