| onelove a întrebat:

As dori sa stiu care este parerea voastra despre siteul http://www.goldstrelitia.ro/ Ce ati aduce nou si ce nu va place.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un site foarte bun, si chiar relaxant in privinta culorilor...Totusi prima pagina ar putea fi mai atractiva adica dau o idee:pune un mar gigant verde, sau pune o fetita care ridica mana sa ia un mar din pom si se vede asa doar pe o parte a paginii si foloseste intens culoarea cerului! Nu uita de cer si soare!
Succes! kiss

2 răspunsuri:
| buburuzAndreea a răspuns:

E un site simplu si frumos. Imi place. Insa cred ca ati mai putea lucra la prima pagina. Poate fotografia ar arata mai bine cu un chenar sau cu contrast mai puternic. Sincer, imi place mai mult restul site-ului decat prima pagina. La GoldStrelitia.ro mi se pare ca e deranjant ca e in 3 culori. Parca mi-ar placea mai mult sa fie tot numele in bold. Nu vreau sa ma dau atotstiutoare, e numai decizia voastra cum va arata site-ul, voi stiti cel mai bine. Ai cerut o parere, iar eu am fost sincera.

| stygmate a răspuns:

Daca e un site doar de prezenatre putem zice ca e ok. daca e de publicitate atunci mai trebuie multe...de exemplu poate bagi si ceva oferte... o adresa un nr de tel cum sa ia leg cu tine .si bineinteles promovarea siteului tau ajutandunde te publicitatea offerita de alte siteuri si bineinteles sa le oferi si tu publicitate...am zis asta in caz ca e un site de promovare. succes