| eire a întrebat:

As dori sa stiu daca laptopul emite radiatii periculoase...si daca au vreun efect asupra organismului.Mentionez ca obisnuiesc ca seara sa l tin in poala... e f comod asa...Deci?
Multumesc

8 răspunsuri:
| geo691 a răspuns:

Ai aici un site care iti raspunde la intrebare : http://www.trombon.ro/......-laptop.Nu garantez 100%.

| xibalba a răspuns:

Daca esti baiat si il tii in poala des pot aparea anumite probleme. Spermatozoizii se formeaza la cateva grade mai scazute decat temperatura corpului. Iar daca tu tii laptopul in poala si el se incalzeste, incalzesti si zona cu pricina. Ceea ce nu e ok, pe termen lung poate duce la impotenta.
Asta doar daca esti baiat. Pentru fete nu sunt probleme, eu asa il tin de un an si nu am vazut niciun efect negativ. Eventual, e ok sa iti procuri o masuta speciala pentru laptop (exista prin magazine). Si inca ceva... ai mare grija sa ii lasi laptopului orificiul de aerisire liber... el oricum se incalzeste in general mai repede decat un calculator desktop, deci ii trebuie ventilatie buna.

| girlxx21 a răspuns:

Nu.in nici un caz si eu stau cu el in poala... emite doar caldura laughing

| VladDu a răspuns:

Nu emite radiatii deoarece e exact ca un computer desktop dar pot exista radiatii foarte scazute daca ai internet modem de la orange sau vodafonehappy

| Psihoyounger a răspuns:

Sincer nu stiu sa iti raspund si nu as vrea sa te informez in mod eronat insa iti pot spune ca ar trebui sa il tii pe o carte groasa si apoi in poala caci altfel nu se prea poate raci.

Bafta!

Psihoyounger

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU, dar un tel mobil da.copiii sub 16 ani sunt mai vulnerabili la radiatiile emise de telefoanele mobile, deoarece creierul si sistemul nervos sunt inca in dezvoltare. Radiatiile ajung mai usor la creierul unui copil pentru ca au capul mai mic si craniul mai subtire.
Cred ca mobilele te afecteaza intr-o oarecare masura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Există probabilitatea unor radiații produse de placa de rețea wireless (dacă o folosești).
Dacă ești băiat, iar laptop-ul tău are sistem de răcire clasic, căldura produsă de laptop poate afecta calitatea spermei (cică).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca dauneaza

Întrebări similare