Da, poţi, dacă telefonul tău are conexiune prin wireless. Uită-te la setările de conectivitate şi dacă are aşa ceva atunci vei avea internet moca pe mobil şi într-o cafenea de exemplu, sau oriunde care este internet pe wireless, etc.Succese şi sper că te-am ajutat puţin.
Pai poti. dar trebuie sa ai telefon bun(N97, iPhone, etc) si sa te afli intr-o zona in care este internet wireless.
Nu gratis. daca te duci la 2 din 100 de magazine de tel te vor lamuri ei. funda?
plssssssssss
Doar daca telefonul are functie wi-fi, daca nu are iti trebuie un abonament cu internet si atunci ai internet de la operatorul de telefonie (deci tot wireless)
Da, poţi, dacă telefonul tău are conexiune prin wireless. Uită-te la setările de conectivitate şi dacă are aşa ceva atunci vei avea internet moca pe mobil şi într-o cafenea de exemplu care are internet pe wireless, etc.Succese şi sper că te-am ajutat puţin.
Daca ai wireless pe telefon da. si daca nu ai. exista contra cost de la operator. care se misca greu dar e internet
Cauta modelul telefonului aici
http://www.gsmarena.com/
Si vezi daca la DATA => WLAN apare wi-fi.
Daca da. Poti accesa internetul cu ajutorul acestei functii.
Il poti accesa de acasa daca ai router, sau din diferite locuri, gen MCdonald`s. :)
Am si eu un telefon HTC Touch Cruise si am wireless pe el si ma lasa sa intru cu wireless doar cateva minute dupa care ma scoate si imi apare o chestie cu Orange World, eu am cartela de Vodafone daca poate candva sa ma ajute? Sa imi spuna ce are
Cn ma poate ajuta am o problema cu wireless-u imi da ca un fel de eroare Orange World si eu am cartela de Vodafone bagati id meu : ssmash_mario cine se pricepe