Acceseaza acest link cand esti conectat cu contul de Google: https://history.google.com/history/?hl=ro - asta daca vrei sa stegi istoricul cautarilor tale pe Google.
Dai la istoric si "sterge datele de navigare". Bifezi tot, dai sterge astepti 5 minute si gata. chrome://history/
Deci e mai simplu cum zic eu plus ca am raspuns primul da chrome://history, apoi "sterge datele de navigare" si astepti. Si nu stergi numai istoricul, stergi cookie, parole si tot.
Bine ca te crezi expert Prin procedeul pe care tu i-l bagi pe gat, intr-adevar sterge datele, dar doar pe cele din browser-ul Google Chrome. Cautarile pe Google nu se sterg. E drept ca nici el nu a pus intrebarea corect, incat sa intelegem exact la ce se refera. Motorul de cautare Google sau browser-ul Google Chrome.
Ce e cu competitia asta? "Eu am raspuns primul"?! De cand TPU a devenit un concurs? Se deviaza de la scopul principal al site-ului.
Salut, deci de cat se ne certam intre noi ca se referea la google chrome (browser) sau la google (motor), hai sa-l intrebam. Deci. Feraru_Florin_1984, la ce te refereai? La ala de pe care dai cautari sau la ala care il ai downloadat in computerul tau si intri pe siteuri? Hai sa fim seriosi normal ca se refera la chrome.
anonim_4396 întreabă: