Sa vedem. eu cred ca este un Asus. Si nu e atat de grozav. placa video are 128 biti(varianta daca e Asus). Rezolutia aia uriasa o va trage in jos. Insa ca si amteriale e mai mult decat ok. Oricum, e un laptop foarte bun(asa, ca un total)
Difera de al meu doar monitorul si mici chesti nesemnificative! Laptopul e foarte bun, acum depinde si la ce il folosesti! Daca optezi si pentru gaming, te strica doar cei 128 de biti care ii are placa video.Jocurile recente ruleza perfect pe 256 biti! Memoria ram e mai mult decat suficienta, nu iti trebuia mai mult de 4 gb! Procesorul e foarte bun, daca optai pentru Intel core i7 chiar era prea mult! Placa video e buna, dar vei pierde multe fps-uri in gaming datorita celor 128 de biti.Dar cum spuneam, daca nu e pentru gaming, e super ok! Pe viitor poti sa renunti la HDD si sa optezi pentru SSD.E mult mai scump ca hard disk-ul dar si performantele sunt pe masura!
Tind sa cred ca se ma descurca rezonabil chiar si la capitolul jocuri ( cu toate ca nu prea ma joc), momentam am un ATI HD 5470 1gb DDR3 64 bit si merge binisor, intuiesc ca acel nVidia GT 555m nu poate fi mai slab decat ce am eu acum . aceasta placa vine si cu 192 bit GDDR5 dar nu am gasit pe nici un laptop. multumesc de review, apreciez.
Foarte ok specificatiile, vezi filme Full HD in rezolutie lor adevarata (1080p), procesorul te duce foarte bine, RAM, mai mult de 4 GB nu vei folosi (doar daca editezi photo/video, oricum, instaleaza-ti Windows pe 64 bit), HDD-ul este destul de mare, placa video Ok pentru jocuri (se vor misca acceptabil jocurile, dar sa nu te astepti la nu stiu ce detalii super bune, placuta are totusi doar 128 bit).
Deci in final, un laptop foarte bun, PC-ul meu este putin mai bun (am 2 harduri, memorile @1600 mhz si placa video putin mai buna, iar procesorul tot pe acolo), si il tin mult in editari video si omorat cu o gramadata si isi face treaba foarte bune, iar peentru un Notebook, excelent
E un laptop performant, iti merge orice pe el, dar va trebui sa ai grija de el ca de ochii din cap.Sa nu-l stingi din buton, doar din meniul start, pentru ca ii vei distruge hard-disk-ul. tine-l pe niste suport(asa ar fi genial)pentru ca racirea sa se faca eficace.Te poate tine multi ani buni de-acum in colo in functie cum il tii tu pe el.bafta
Stiu de aceste treburi, ca nu e primul laptop , momentan tot un ASUS am dar as vrea sa il vand si sa il cumpar pe acesta. Dar multumesc pentru sfaturi, apreciez.
anonim_4396 întreabă: