Daca este din cele resigilate poate fi din cele expuse in showroom sau din cele cu mici defectiuni si reparata. Oricum are garantie 2 sau 3 ani si o poti returna in 14 zile de la primire daca o cumperi online.
Vine de la eMAG, sau de la parteneri?
Emag, si nici un alt vanzator, nu poate avea siguranta ca placa nu a fost forjata timp de cateva zile (ca pentru teste), ca nu a fost crescuta frecventa si altele.
Dar de cele mai multe ori nu sunt probleme cu produsele resigilate, in sensul ca daca iti functioneaza in prima zi, nu se vor defecta dupa 1 saptamana.
In caz de nevoie, trimiti placa inapoi, pana primesti una functionala si fara nici un defect (zgomot de ventilator, coil noise, etc)
Emag este doar o platforma unde orice firma poate sa vanda ce vrea de la componente pentru computer la motocositoare sau oale de bucatarie.
Cat de mult poti sa uzezi o placa video in cateva zile... Serios acum. Eu am luat un telefon resigilat de la eMAG( p40 lite e), pretul era cu 200 lei mai ieftin si era acelasi telefon, nu era nici zgariat, nici deteriorat intr-un fel, acum nu stiu ce sa zic cu privire la tine...
Are garanție 4 ani
Ia-o si fa-i test din prima zi cu cinebench r32 sau ceva de genul, teste grafice
Daca nu funcționează ceva la placă poti sa o returnezi si sa iti ei bani inapoi.
Nu am avut nicio problemă cu acest magazin.
Verificați doar cantitatea curentă în momentul achiziției.
dadadafhgf întreabă:
Roberrt21 întreabă: