Eu ti-am sugerat sa mergi la un service pentru a putea gasi IN SCHIMB (+diferenta) o preche de memorii identice, bune pentru regim Dual Channel.
Totodata, la montarea memoriilor poti vedea imediat cum functioneaza. Insa, daca cumperi tu memorie, ai sanse mari sa nu-ti functioneze sistemul, cel putin nu la performanta maxima, in Dual Channel.
Service-urile nu prea percep comision pentru montarea memoriilor.
Si eu procedez de multe ori asa, fiindca pot merge la sigur.
NU ai procedat bine!
Descarci Manualul Utilizatorului de pe site-ul producatorului si citesti caracteristicile si limita maxima a memoriilor suportate de laptop.
Frecventa poate fi egala sau mai mica decat ceea suportata de laptop, iar capacitatea memoriei o formezi cu 2 placute de memorie IDENTICE, care impreuna au capacitatea maxima acceptata de laptop.
Cel mai bine este sa apelezi la un service pentru a rezolva problema, iar pretul memoriei actuale (care nu va mai fi folosit) se va putea scadea din pretul memoriilor noi.
Eu ti-am sugerat sa mergi la un service pentru a putea gasi IN SCHIMB (+diferenta) o preche de memorii identice, bune pentru regim Dual Channel.
Totodata, la montarea memoriilor poti vedea imediat cum functioneaza. Insa, daca cumperi tu memorie, ai sanse mari sa nu-ti functioneze sistemul, cel putin nu la performanta maxima, in Dual Channel.
Service-urile nu prea percep comision pentru montarea memoriilor.
Si eu procedez de multe ori asa, fiindca pot merge la sigur.