| LuminaRece a întrebat:

Aș vrea să fac upgrade la un PC la Altex, de ce la Altex? Pentru că am cumpărat pc-ul de acolo și trebuie să cumpăr piesele de la ei și să îi las pe ei să le pună, pentru a nu pierde garanția la pc. Întrebarea mea e următoarea, cât costă serviciul ăsta de a monta piesele pe un calculator? Eventual o mentenanță și schimbarea pastei termoconductoare. Nu știu dacă are relevanță câte și despre ce piese e vorba dar voi specifica că vreau să îmi iau o nouă placa video și sursă, un ssd și 32 de GB RAM(2 de 16)

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Intereseaza-te la Altex, cu care firme de service din localitatea ta au asemenea contract.
Mergi la service-ul indicat si discuti cu ei: cat costa un upgrade, cu preluarea pieselor schimbate si plata a doar de diferente + service.
Astfel te va costa mai putin decat sa platesti piesele noi si sa ramai "in gat" cu cele inlocuite.

| Costinnicusor2296 a răspuns:

Altex lucreaza ca si eMAG cu firme terțe, o sa dureze pana te vor, dar daca nu ai vreun sigiliu pus pe carcasa poti sa le montezi tu pentru ca garantia este pe componenta