Parerea mea este ca Samsung Galaxy S3 este cu mult peste iPhone 5, avand in vedere procesorul Quad Core al S3-ului fata de cel Dual Core al iPhone-ului.Pe langa asta la S3 ai slot pentru card de memorie, pe cand la iPhone nu.La asta se adauga si multitudinea de functii pe care a adus-o noile versiuni de android pe S3, pe cand la iPhone nu prea ai parte de noutati.Si mai este si diferenta foarte mare de pret, care este inexplicabila!
Ambele sunt telefoane bune dar nu stiu diferenta dintre platformele IOS si Android dar S3 e mai sigur din cauza vesnicei probleme la bateria Iphone
Sincer Iphone 5 este cu mult mai bun ca s3 si ca soft si ca securitate si la jocri mai ales noul ios7 woow android nu este nimic pe langa el.Si crede-ma am facutniste teste cu iphone5 si s3 si la jocuri filme programe Iphone5 se descurca mult mai bine mai ales la iphone ai o facilitate mare poti folosi telefonul ca peo telecomanda de televizor aplicatia se gaseste in appstore costa cam 1, 5e dar merita mai ales daca ti-ai stricat telecomanda la televizor.Si nu conteaza procesorul conteaza cum ruleaza procesorul exemplu am un procesor Intel i5 dar i5 meu e mai slab ca un dual core si pretul o sa vezi ca merita mai ales dupa ce il ti in mana si vezi cum lucreaza si cum se comporta
E adevarat dar daca tot vrea sa isi cumpere sa mai astepte pana in decembrie si sa cumpere 5s-ul sau 5c-ul care va costa cam 3000 de lei cand apare pe piata din moment ce 5-ul costa acum in jur de 28. Iphone 5 este singurul telefon din seria Apple care nu se mai fabrica la un an de la aparitia lui (dovada ca a fost un esec - mai ales varianta pe negru care se ia vopseaua). Cand era I4 si a aparut 4s, a continuat sa se fabrice si sa existe posibilitatea e a cumpara nou din magazin si I4, si 3gs. Cand a aparut 5-ul au scos 3gs-ul de pe piata si a ramas de ales intre I4, I4s si I5. Acum ca a aparut 5s-ul, 2 modele au fost retrase: I4 si I5, si se fabrica I4s, I5s si I5c. Daca tot au scos 2 modele noi miscarea logica ar fi fost sa retraga de pe piata Iphone 4 si 4s-ul care sunt modele mai vechi nu? Ce motiv ar fi avut sa retraga Iphone 5? De asta nu recomand 5-ul.
Si pe Galaxy S3 poti sa-ti instalezi aplicatia de telecomanda, pe langa asta, nu stiu cine ti-a spus tie ca procesorul nu tine de rularea aplicatiilor intr-un telefon, din contra conteaza! El ajuta la rularea jocurilor, browsing si alte aplicatii...
littlegirl07 întreabă:
Andrei1124 întreabă: