| r3mb13 a întrebat:

As vrea sa imi cumpar un PC nou, dar as vrea sa imi "fac" eu pc-ul din piesele dorite de mine, sa aleg eu toate piesele + carcasa. Stiti un site unde pot face asta?

Răspuns Câştigător
| Evolution a răspuns:

Normal, cel mai bun site de IT din Romania este PCGarage, intrii pe forumul lor (mygarage) dupa ce ti'ai facut cont la ei si le spui cum vrei sa fie pc'ul tau. O sa iti dea un wishlist (un fel de lista) cu produsele alese de ei in functie de buget( placa de baza, procesor etc...) si spui ce iti convine sau ce vrei sa adaugi sau ce ti'ar placea si cand esti de'acord dai comanda de ele, ai mai multe optiuni acolo (poti sa optezi sa le ansambleze ei).
Ma rog citesti mai multe la ei pe site, sunt firma serioasa, transportul e gratis la plata cu cardul, au o gama foarte mare de produse, eu am comandat multe de la ei si un laptop de gaming, toti sunt seriosi si au experienta.

1 răspuns:
| RaduTN a răspuns:

Intra pe PC Garage, dai pe Componente si adaugi in cos ce componente vrei. Daca vrei salvezi ca wishlist si imi dai link-ul de la wishlist sa-ti zic daca sunt compatibile.