| Cristi_3697 a întrebat:

As vrea sa imi cumpar un telefon si nu stiu ce sa imi iau. vreau sa aud si parerea voastra inainte, telefonul trebuie sa fie maxim 1000 de lei si sa fie bun pentru muzica si poze! funditabig grin

Răspuns Câştigător
| cosmin_7744 a răspuns:

Ce sa zic...Sony Ericsson C905 8. 1-Megapixel Cybershot costa 170 de euro la abonament la Orange face poze foarte bune dar muzica nu se aude deloc bine in schimb eu am LG ku990i de 1 an cu tach screen si nu am inca probleme cu el nu stiu cat costa acum sub 50 de euro cred 5 mpx fac poze mai bune decat Sony ericssonu de mai sus muzica se aude perfect eu zic ca merita LG dar sunt si altele

5 răspunsuri:
| adriangabor92 a răspuns:

Nokia n96, Motorola ZN5, LG KS20, Samsung F480

| Gabiii_5091 a răspuns:

Ai putea opta pentru un Samsung Corby, Sony Ericsson W880i, Samsung F300 Ultra Music, Nokia 5230 Xpress Music, astea fiind cateva
Acum depinde de tine ce alegiwinking... bafta happy

| ...:::My\Tears/Run\Black:::... a răspuns:

Pai...
Eu ti-as recomanda Nokia 5800 dar depaseste putin 1000 de lei, dar este foarte bun.
Se mai numeste si "the iphone killer"...
eu il am si sunt foarte mandra de el.
poti intra pe mess, facebook, myspace, youtube, etc.
Este Express music. Deci este foarte bun.

| AllieGlam a răspuns:

Pai eu am Nokia 5310 xpressmusic si d foarte multumia de elwinkinge in jur de 2 milioane(de lei vechi)

| ღHoneyBunnyღ a răspuns:

Sonny ericsson ca 850 i, Nokia n80, iar acesta e cel mai bun Sony Ericsson W995... mie asa mi se pare