| Nykul a întrebat:

As vrea sa imi iau si eu un telefon cu android pana sa zicem 10 miliaone sau putin peste dar sa merite.

Ar trebui sa imi iau unul ieftin la 5 milioane sau sa iau ceva scump de 10 milioane + sau... sa astept pentru http://gizmo.md/2012/04/prima-imagine-cu-htc-golf-wildfi re-c/.

As vrea un telefon ieftin cat si bun in termen de touch si sa mearga repede.Multumesc in avans

4 răspunsuri:
| BlackandWhiteMady a răspuns:

Mi-as recomanda telefonullaughinge un Samsung Galaxy B5510 y pro cu touch and type, design frumoshappyiar pe mine ma costat 500+1 leu taxa verde dar eu spun ca e ok adica imi satisface nevoile daca e sa zic asalaughingwinking

| alecx4music a răspuns:

Depinde ce vrei sa faci cu el. Daca il iei doar pentru design si cateva aplicatii, poti sa iti iei unul mai ieftin, in jur de 5 mil. (eu am un Motorola fire xt 311 si e super).
Daca te pasioneaza jocurile si vrei sa iti instalezi o multime de aplicatii ai nevoie de unul mai bun. in jur de 8-9 milioane.

| sltlp a răspuns:

Eu zic sa iti iei un HTC evo 3d cat mai il gasesti pe piata, si de restul iei un telefon fara camera, clasic, de vorbit, ca in general pe smartphone-uri se duce bateria repede.

| Nykul explică:

As vrea un telefon care sa mearga repede si sa tina dar am vazut ca anul asta incep sa iasa multe telefoane cu ice scream sandwich majoritatea fiind peste bugetul meu si nu stiu daca sa imi iau un telefon gen galaxy y sau asemanator la pret sau sa strang bani pentru ce o sa iasa?