| Jony123 a întrebat:

As vrea sa imi mai pun un HDD pe linga cel de 320, imi poate da cineva o explicatie cum sa fac?

8 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Da jos capacul de la unitate, uita-te cum e bagat celalat HDD si o sa-ti dai seama cum sa-l bagi si pe asta. sunt doar doua cabluri.

Abh
| Abh a răspuns:

Desfaci suruburile de pe carcasa si dai jos capacul cu grija. Calculatorul trebuie sa fie oprit, preferabil scos din priza.
Localizezi HDD-ul. Sub el sau deasupra lui va fi loc liber pentru alte unitati HDD. Iei noul HDD dupa ce l-ai scos din cutie cu grija ca sa nu-l zgarii, si il introduci in unul din locasurile de care ziceam mai sus, pe orizontala.
Vei avea niste suruburi intr-o pungulita, le scoti afara si prinzi hdd-ul pe ambele parti de lateralele scheletului metalic.
In cutia de la HDD vei avea un cablu rosu. Un capat intra in HDD, iar celalat pe placa de baza, intr-un locas identic cu cel in care e introdus cablul de la celalat HDD. Cele doua locasuri sunt unul langa celalalt si arata exact la fel.
Te uiti la mufa de alimentare care iese din sursa de alimentare si intra in HDD-ul vechi, iei una identica cu ea si o introduci in HDD-ul nou. Vei avea mai multe libere, nu conteaza pe care din ele o alegi.
Bagi in priza, dai drumul, si asta e tot. Cand intri in windows va dura cateva secunde pana instaleaza automat driverele, pe urma iti apare hdd-ul direct in My Computer. Daca e neformatat, dai click dreapta pe el, format, NTFS, iar pe urma vei putea sa-l folosesti.
ai dat macar capacul jos sa vezi ce e acolo, cum ti-am zis eu? Daca sunt expert nu inseamna ca am chef sa imi pierd timpul cu lucruri inutile. Ti-am dar un raspuns suficient de competent incat si bunica s-ar descurca sa bage doua cabluri daca are un model in fata.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Cauta tu si fa un curs Cisco ca vad ca astepti numa mura-n-gura.

| Jony123 explică:

Aha dar ceva mai detaliat, un site cu explicatie ceva... Daca esti Expert TPU trebuie sa dai si tu niste raspunsuri mai calumea...

| Jony123 explică:

Bn ma Abh... Merci

| Jony123 explică:

Da de rami cum sa pot adauga?

| adrytzuu a răspuns:

Inainte sa-l cumperi verifica daca ai toate cablurile necesare sa il bagi pe asta nouhappy
Pentru montare faci cum a zis Abh happy