| Siimonaa a întrebat:

As vrea sa imi recomandati un laptop pana in 2500 RON. Planuiesc sa il folosesc pentru powerpoint, word, internet (wireless) si putin pentru gaming. Vreau sa se miste repede si sa pot vedea filme in HD. Mersi big grin

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Dintre toate variantele insirate mai ss, mai buna e cea a lui BbyBrunetee. Insa se poate si mai bine. Eu iti recomand http://www.pcgarage.ro/......ghz-linux/ deoarece are un procesor puternic din a doua generatie Intel, are practic 2 placi video, 1 pentru joculete sau alte aplicatii gen photoshop si cea dea doua pentru internet si altele.(aceste 2 placi video au fost alese pentru consum si performanta. daca nu te joci, automat maresc durata e viata a bateriei. Daca te joci, se trece la placa video nVIDIA si scoate performante foarte bune)-placa video are 2gb memorie, daca vrei sa stii, dar si un gb ajungea...). De asemenea, ecranul este LED, deci se vede forte bine. Difuzoare stereo; wireless in banda N, iar prin cablu pana la 1000mbps. Restul minunilor printre care si usb 3.0 care iti perimite sa transferi de 10 ori mai rapid fisierele de pe un stick de 3.0(in Romania inca nu sunt, dar in curand vor aparea).Hdd incapator de 640gb, 4 gb ram, iar daca vrei iti pui si 8 si altele. Apropo, daca vrei sa cumperi, poti folosi voucher-ul 6WXBQPKQ si vei primi o reducere, cat sa ai transportul gratuit plus ceva leuti.

5 răspunsuri:
| xForSpeedx a răspuns:

Asta e ceea ce vrei u dar numaic a este mai ieftin 2100 RON
Laptop ACER Aspire 5750G-2314G50Mnkk, Intel Core i3 2310M 2. 1GHz, 15.6", 4GB, 500GB, NVIDIA GeForce GT 520M, Linux

Tip procesor: Intel Core i3
Model Procesor: 2310M
Frecventa procesor (GHz): 2.1
Tip ecran: LED
Diagonala ecran (inch): 15.6
Memorie RAM standard (GB): 4
Tip HDD: SATA
Capacitate HDD (GB): 500
Unitate optica: DVD-RW DL
Procesor grafic: NVIDIA GeForce GT 520M
Sistem de operare: Linux

Daca vrei sa dai comanda online uite aici site este ultimul laptop din seria aceea :
http://www.altex.ro/produse-it/laptop?gclid=CMX1gtD8tasCFYTwzAodqHX2BA

| BbyBrunetee a răspuns:

Http://www.emag.ro/......-271926432 Din acesta am si eu si cred ca iti va fi de ajutor

| AoiTori a răspuns:

Eu am Laptop TOSHIBA. E bun si merge destul de repede!

| CristianCristian322 a răspuns:

Am eu un laptop Apple ibook g4 perfect functionabil arata ca si nou si costa doar 1500 lei