| alexutzzzzzzzza a întrebat:

As vrea sa-mi cumpar o camera de filmat buna si pozele sa fie multumitoare insa sunt total in ceata.Am mai intrebat in stanga si in dreapta si am fost sfatuita sa aleg un Nikon D90. Ok! Am caut informatii despre acest Nikon am vz cateva poze mai mult decat ok iar filmarile sunt exact cum am vrut.Toate bune si frumoase pana cand am vazut pretu. Am renuntat la idee.
Acum intrebarea mea este ce camera ma sfatuiti sa-mi iau? Ma intereseaza filmarea sa fie aproape de minunatul Nikon d90, pozele sa fie multumitoare si bine inteles pretul ceva mai mic.

4 răspunsuri:
| Taniufka a răspuns:

Mai bine ia-ti Canon\

| Kiko a răspuns:

Pai eu am un Canon cu 4x optical zoom, 12. 1 mega pixels si l-am luat cu 7 milioane. Nuj marca deci...laughing

| dorulacatus a răspuns:

Niciodata nu vei avea performante in foto cu camera de filmat si invers, de aceea, eu iti recomand sa iti cumperi ceea ce iti trebuie, eu folosesc SONY.

| cinnamon a răspuns:

D90 e un dsrl, deci e mai scump. Mai ieftine si destul de bune sunt aparatele foto bridge ( http://www.clubulfoto.com/2010/05/top-aparate-foto-bridge/ ) dar pentru filmari ti-ar trebui o camera de filmat. D90 e super ok daca esti un entuziast al fotografiei