Da ar merita sa il cumperi iti va merge jocurile si ai si performanta
Bafta.PLS funda.
Dar ce parere ai despre el? Are viteza mare? E bun? Merge GTA 4 cu graficile maxime
Cred ca iti va merge la mediu cam aici bate
Pai m-am uitat la sistem recomandat si merge cu graficile maxim. Si cel de la magazin a zis ca i foarte bun la jocuri mai ales placa video de 1 GB.
Stiu eu ti-am zis ca la mediu poate si high merg unelejocuri
Gta 4 imi merge pe hight pentru ca cere placavideo 512 Mb si eu am 1GB.
Si eu am placa video de 1 gb si imi merge la low gta iv.cu procesor amd x2 3,40 ghz
Esti 0. Gta IV pe rigul meu consuma la maxim 870-900 mb. Si nu poti compara un monstru de pe pc care face cat jumatate din laptopul tau cu un rahat de card dintr-un laptop.
O seara buna. Laptopul nu prea este pentru gaming, este dar de la 2500 euro in sus. Cu banii astia imi fac ultimul racnet de pc.
Placa aia video nu este mare scula si nu-ti va rula GTA 4 la "grafice maxime" deoarece acest joc este foarte prost optimizat si pune in "genunchi" si siteme de 4-5000 RON.
Daca vrei jocuri mergi pe un desktop deoarece este mai performant decat un laptop in aceeasi bani.
Asa zici tu man. Uita-te la sistem recomandat la GTA 4.
Stricat e capu tau ma butule.
Daca vrei sa joci jocurile noi aparute, eu iti propun sa iti pastrezi banii, si sa iti construiesti propriul tau calculator. O sa ai o surpriza cand o sa vezi ca o sa iesi pe + cu banii. Eu asa am facut