| andree_9571 a întrebat:

As vrea sa-mi iau un tel nou. dar nu m-am fotarat dintre samsung corby si samsung diva care sa il iau. fundita

Răspuns Câştigător
| CoryCorina a răspuns:

Hm atat unul cat si celalalt sunt moderne trebuie sa recunosti... dar eu trebuie sa te cunosc sa vad ce gusturi ai pentru ca mi-e una imi place corby Display touchscreen QVGA 2. 8" cu 16 milioane de culori TouchWiz, UIAccelerometru, Camera foto de 3. 2 MP, Suport pentru retelele sociale asta are samsung diva iar corby:dupa parerea mea este un telefon foarte bun. Semnal bun, bateria tine foarte mult 7-8 zile, design excelent, tineresc, merge rapid, cum sunt adolescentii se enerveaza foarte repede cand trebuie sa asteptam este un telefon bun si il recomand...

5 răspunsuri:
| Petronela a răspuns:

Samsung Corby

| mistikk a răspuns:

Daca vrei untelefon bun nici unu nici altul nu samsung am avut o experienta neplacuta cu samsung pur si simplu mi-au dat un telefon cu care au reusit sa-si bata joc de mine adica mai exact nu avea semnal a fost de 3 ori in servis m-am saturat sa stau cu el in servis a stat mai mult la ei decat la mine ia-ti un nokia si gata au si baterie si semnal si daca vrei ia-ti cu touch screen daca vrei ceva modern...

| ionik_1763 a răspuns:

Mai si eu am vrut un telefon cu touch screen... dar acum chiar imi pare rau. Uneori ma enerveaza ca apas pe 1 si-mi scrie 7 sau ceva de genu. I'ati mai bine un telefon cu taste sau daca vrei sa fii si mai smechera ia'ti cu amandoua(si cu taste si cu touch)ca sa nu ai motiv sa te superi...sa ne anunti ce te hotarasti:*

| Dianaღ a răspuns:

Samsung divahappyeu am si sunt foarte multumita de el

| andree_9571 explică:

O sa va anut ce am fotarat